Nakon nekoliko meseci spekulacije, Eva Longorija, bivša žena NBA zvezde, Tonija Parkera, potvrdila je da je u vezi sa zvezdom iz rijaliti programa "Spremni za ljubav" ("Ready for love") Ernestom Argeljom.

Izgleda da je i Eva Longorija spremna za ljubav, jer je, po njenim rečima, pronašla konačno dečka koji joj potpuno odgovara! Iako je ranije kategorično odbijala da prizna da je sa Ernestom u vezi, u ekskluzivnom intervjuu za magazin "Pipl" (People) početkom jula 2013. godine, Eva je otkrila da se zabavljaju.

- Mislim da je zbog  toga naša veza specijalna i da će uspeti – mi smo zaista prvo bili samo prijatelji – rekla je tridesetosmogodišnja seksipilna glumica za Ernesta, koga je upoznala tokom seta na NBC šou.

Pre tri meseca u medijima se pojavila vest da se par zabavlja, ali Longorija tvrdi da su tek nedavno uplovili u romantičnu vezu. - Trebalo bi da se zahvalimo novinarima što su pogurali da uvidimo nešto, što nam je ranije promicalo – našalila se Eva. Na svom Tviter profilu podelila je - sa šest miliona svojih pratilaca - da je srećno zaljubljena. - Drago mi je što mogu ovo da podelim sa vama! Ne mogu biti srećnija – napisala je Eva. Prijatelji i porodica poznate glumice podržavaju njenu vezu i tvrde da su se Eva i Ernesto "baš našli" i da zajedno čine veoma skladan par.

- Oboje govore španski, imaju istu religiju, istu kulturnu pozadinu i dele strast prema putovanjima. Oni su stvarno zaljubljeni – rekao je neimenovani izvor blizak Evi.

Izvor: Story.rs