Na crtežu slavnog modnog kreatora Roberta Kavalija, raskošna Bijonse ima neverovatno uzan struk i – kako su oštri jezici prokomentarisali –  ruke i noge koje su tako mršave da deluju slabašno. Kavalijeva skica kostima koji je kreiran ekskluzivno za svetsku turneju “Šou gospođe Karter” dospeo je u medije u pres saopštenju, a fanovi popularne pevačice eksplodirali su od besa i zasuli Fejsbuk stranicu kreatora ljutitim komentarima.

“Ovo je potpuno nerealistično”, napisao je jedan od njih. “Zašto ste uopšte nacrtali ženu koja nimalo ne podseća na njenu građu?! Zaista ne razumem zašto brendovi prisiljavaju žene da prate kopiraju građu koja je većini sveta neprivlačna. A prava Bijonse je privlačna!”

Ovo je samo još jedan u nizu incidenata povezanih sa Bijonsinim zanosnim oblinama. Nedavno je i sama pevačica besno reagovala na svoje fotografije u kampanji modne kuće H&M koje su pretrpele značajne Fotošop izmene.

LepaiSrecna Slavni kreator pretrpeo je salvu kritika zbog objavljivanja crteža na kojoj je popularna Bijonse prikazana u izrazito mršavom izdanju.