Našu zanimljivu i edukativnu akciju nastavljamo s novom gošćom, prof. dr Gordanom Nikić, doktorkom psiholoških nauka psihoterapeutom koja će odgovarati na vaša pitanja

Ljudi sve više žive u svetu informacija, a sve manje u svetu emocija, saradnje, saosećanja, ljubavi prema sebi i drugima. Srce ima svoje zakonitosti, logiku i snagu, pa je važno da ih upoznamo.

Lekoviti razgovori 1_1200 x 900_foto_Shutterstock.jpg
Shutterstock  

"Prava ljubav ne boli, ono što boli jeste nedostatak ljubavi i istinskog znanja o sebi i drugima, o zdravim međuljudskim odnosima i zdravoj ljubavnoj vezi. Velika je šteta ne iskusiti to bogatstvo osećanja koje sadrži istinski ljubavni odnos s drugim ljudskim bićem. Poštovanje, razumevanje, saosećanje i ljubav čine osnovu srećnog života ", tvrdi naša gošća.

Lekoviti razgovori_Prof. dr Gordana Nikić_1200 x 900_foto Ljuba Popović.jpg
Ljuba Popović Dr Gordana Nikić

Kako prepoznati kraj emotivne veze, emotivno nasilje, strah od seksa i šta je seksualna inteligencija, samo su neka pitanja o kojima ćemo razgovarati s prof. dr Gordanom Nikić, doktorkom psiholoških nauka, psihoterapeutom i autorka knjige „Ljubav (ne) mora da boli“.

Za sve nedoumice u vezi vašeg emotivnog života, za koje vam treba savet ili konsultacija, naša gošća biće vam na raspolaganju 25. aprila od 11 do 12 sati putem telefona 011/442-03-07.