Prvomajski, ali i svi drugi praznici već sad donose nam atmosferu tradicionalnih gozbi koje nas zbližavaju i okupljaju baš u trenutku kad nam svima treba prolećni predah. Ali, uz očekivanu radost, dolazi i izazov gomile posuđa koja ostaje nakon svakog slavlja. U tim trenucima, naš dragocen saveznik je - mašina za pranje posuđa. Ona ne samo da štedi vreme, već brzo i temeljno pere i suši posuđe, ostavljajući nam više vremena za uživanje s gostima ili u odmoru.

Brza priprema, serviranje i uživanje u hrani neretko ostavljaju za sobom “brdo“ tanjira, šolja, čaša i pribora, koje treba odjednom očistiti kako biste mogli ponovno da ih koristite. Ručno pranje postaje ne samo nepraktično, već i neefikasno u ovakvim situacijama.

Gorenje masina za pranje posudja Slika 1.jpg
Promo 

Sistem od 3 korpe za Gorenje mašinu za pranje posuđa nudi praktično rešenje upravo za ove situacije. S obzirom na to da istovremeno može da se opere do 16 kompleta posuđa, sistem pruža efikasno rešenje za brzo čišćenje čak i velikih količina prljavog posuđa. Srednja korpa omogućava optimalnu organizaciju sudova različitih veličina i oblika, a podesiva visina srednje korpe dodatno olakšava prilagođavanje različitim vrstama posuđa i pribora.

Gorenje masina za pranje posudja Slika 5.jpg
Promo 

Osim praktičnosti, dolazi i do uštede do čak 50 odsto energije. Specijalni senzori za zamućenost vode detektuju prljavštinu posuđa i automatski podešavaju trajanje i temperaturu ciklusa pranja, što garantuje uvek najoptimalniji i energetski najefikasniji rezultat. Temperatura vode može varirati između 45 i 65 stepeni Celzijusa, pružajući efikasno pranje bez rasipanja energije.

Gorenje masina za pranje posudja Slika 3.jpg
Promo 

A uz TotalDry tehnologiju, nakon svakog ciklusa pranja, posuđe će biti potpuno suvo. Vrata mašine će se delimično otvoriti, omogućavajući vazduhu da cirkuliše i osuši sudove do savršenstva. Više ne morate brinuti o ručnom brisanju, što vam štedi vreme. S ovom inovativnom tehnologijom možete uštedeti do 20 odsto energije, što je još jedan bonus za vaš novčanik, ali i za okolinu. Ukoliko želite da što pre obavite pranje, savršena opcija za to je program koji radi na 65°C i završava se za samo sat vremena.

Gorenje masina za pranje posudja Slika 4.jpg
Promo 

Pored toga, ovaj inteligentni uređaj ima opciju samočišćenja koja će vam uštedeti vreme čišćenja kadice, prskalica i cevi. S druge strane, AquaStop funkcija će u slučaju curenja, prekinuti dovod vode. Na ovaj način možete bezbrižni da pustite mašinu da radi svoj posao, čak i kada niste tu.

Pronađite Gorenje mašinu za pranje posuđa u svim Hisense / Gorenje Studio prodajnim salonima i na Gorenje Srbija sajtu. Uživajte u prazničnim danima, a neka pranje sudova postane zadovoljstvo, umesto naporne obaveze. Uz ovu inovativnu mašinu, svaki obrok je prilika za uživanje i bezbrižno druženje sa najdražima, dok profesionalni pomoćnik obavlja ostatak posla...

Gorenje masina za pranje posudja Slika 2.jpg
Promo 

Tekst: Promo