Mesto za vašu obuću je uvek potrebno i nikad dovoljno mesta nemate. Iako vam je sve sređeno po ukusu, uvek možete da dodate još nešto gde bi vam cipele bile odložene. Praktični i ne tako skupi cipelarnici su uvek pravi izbor. Mi vam preporučujemo ovu policu za cipele!

Organizujte svoje cipele sa praktičnošću: Ne morate više da gubite vreme tražeći svoje omiljene cipele među neredom. Ova polica može da drži do osam pari cipela, čineći organizaciju jednostavnom i urednom.

1. polica za cipele.jpeg
Promo 

Idealan za očuvanje čistoće: Zaboravite na prljave cipele unutar vašeg doma. Postavljanjem ove police u ulaznom prostoru, sprečavate unošenje prljavštine sa ulice, čuvajući svoj dom čistim.

Višenamenski dizajn: Osim za cipele, polica je prilagodljiva za različite namene. Možete je koristiti za postavljanje saksija sa biljkama, dekoraciju, organizaciju knjiga, časopisa, igračaka i još mnogo toga.

Jednostavna montaža: Montiranje ove police je brzo i jednostavno, bez potrebe za specijalnim alatima. Uputstva za montažu se nalaze na poleđini pakovanja, olakšavajući vam proces.

2. polica za cipele.jpeg
Promo 

Nema potrebe da se više brinete o neredu u svom domu. Polica za cipele je tu da vam pomogne da organizujete svoj prostor na efikasan način.

Poručite je danas OVDE po ceni od 1.600 rsd i uživajte u čistom i uređenom domu! Možete i pozvati broj telefona 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.