Tokom života upoznajemo mnogo žena. Sve one dolaze i prolaze kroz naše živote, ostavljaju manji ili veći trag i čine nas osobom kakva smo danas. Neke od njih nose titulu poznanice, neke koleginice, neke drugarice. Samo mali broj njih avanzuje do najvažnije titule – prijateljice. Jako je važno prepoznati je i negovati taj odnos. Zašto?

Iskreno prijateljstvo ne poznaje ljubomoru ili sebičnost. Ono raste i nikada se ne zaustavlja jer, prava prijateljica ume da sluša, razume, poštuje i voli bez ikakve zadrške. Da li imaš u svojoj blizini jednu takvu osobu? Ukoliko je odgovor DA, ostaje još jedno pitanje da li i ona u tebi ima sve to? Ako si i ovde odgovorila sa DA, čestitamo! Veruj u moć te ljubavi!

avon parfem 001.jpg
Promo 

Inspirisan baš ovakvom ljubavlju kompanija Avon kreirala je novi parfem Today Tomorrow Always Everlastng koji je mirisno otelotvorenje međusobne ljubavi i podrške između dve prijateljice. Stručnjaci Avon laboratorije sprijateljili su nežnu notu bademovog mleka i cveta sa razigranim buketom mirisnog cveća, a svemu tome dodali su i milione latica neroli cveta kao i topao zagrljaj mošusa! Upakovali su ga u specijalno dizajniranu pink bočicu, koja će u sebi sačuvati sve vaše uspomene.

avon parfem 005.jpg
Promo 

Kako je Avon kompanija koja se trudi da uvek podrži, osnaži i usreći dame, 10 dinara od svakog prodatog TTA EVERLASTING parfema, namenjeno je Fondu za borbu protiv raka dojke u Srbiji i Crnoj Gori!

TTA Everlasting dostupan je za online naručivanje i putem aprilske Avon brošure po ceni od 2.490 RSD. Ako poručiš online putem www.avon.rs stiže direktno na tvoju adresu.

avon parfem 003.jpg
Promo