Volite svaki lep trenutak, putovanje ili zabavu da zabeležite i imate kao uspomenu. Možda želite i u pokretu dok vozite nešto da snimite, prelepe krajeve koje obilazite, prirodu, znamenitosti. Ima jedna praktična koja vam to omogućava - MINI KAMERA!

Mini kamera SQ11 je kompaktna i svestrana kamera koja pruža visokokvalitetne video i fotografije. Sa podrškom za Full HD 1080P rezoluciju, ova kamera omogućava jasne i oštre slike.

mini kamera 003.jpg
Promo 

Ova kamera je kompatibilna sa sistemima: Windows ME/2000/XP/2003/Vista, Mac OS, Linux. Ima ugrađenu litijumsku bateriju koja omogućava kontinuirano snimanje do 60 minuta. Puni se preko usb-a putem računara otprilike oko dva sata. Podržava TF karticu kapaciteta do 32GB (kartica nije uključena). Ima ugrađen mikrofon/zvučnik (AAC). Rezolucija kamere je 12MP i ima noćni režim.

Paket pored kamere sadrži USB/TV Out 2-u-1 kabl, držač, stezaljku i uputstvo.

mini kamera 002.jpg
Promo 

Mini kamera SQ11 je savršen izbor za sve koji žele da snimaju svoje vožnje, događaje ili trenutke visokim kvalitetom slike i videa. Ova kompaktna kamera se lako montira i koristi, čineći je neizostavnom opremom za svakog vozača ili ljubitelja fotografije i videa. Nabavite je danas i zabeležite svaki važan trenutak u kristalno jasnom kvalitetu.

Poručite je odmah OVDE po ceni od 1.899 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.