Kako je ovo vreme pametnih uređaja, za svaki imamo kabl kojim ćemo ga puniti. Često ga izgubite ili ponesete pogrešan. Ono što vam je potrebno jeste da imate jedan kabl koji ćete moći da koristite za različite uređaje. Praktično, brzo i jednostavno - magnetni kabl 3 u 1!

1. kabl usb.jpg
Promo 

Magnetni usb je izrađen od visokokvalitetnog pletenog materijala, što ga čini izdržljivim i otpornim na habanje. Zahvaljujući magnetskom dizajnu, kabl se lako povezuje i odvaja, što olakšava njegovo korištenje.

Kabl ima tri različita konektora – Lightning, Type-C i micro-USB, što znači da ga možete koristiti za povezivanje širokog spektra uređaja kao što su iPhone, iPad, Android uređaji, tableti, pametni telefoni i još mnogo toga. Bez obzira na uređaj koji koristite, ovaj kabl će biti kompatibilan sa njim.

2. kabl usb.jpeg
Promo 

Boja kabla je crna, što mu daje elegantan izgled i omogućuje da se lepo uklopi s drugim uređajima i dodacima. Dužina kabla je 1,2 metra, što vam pruža dovoljno prostora za udobno povezivanje uređaja čak i kada su izvor napajanja udaljeniji.

Magnetni kabl 3 u 1 je praktičan, dugotrajan i fleksibilan izbor za sve vaše potrebe povezivanja. Bez obzira jeste li kod kuće, na putovanju ili na poslu, ovaj kabl će vam pružiti pouzdano povezivanje i brz prenos podataka.

OVDE ga možete poručiti online, a možete i pozvati broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.