Konzumiranje alkohola u ograničenim kolinima i kada ne prelazi granicu, nije strašno! Problem je onda kada ne možete da se kontrolišete i ne možete da se zaustavite. Tada može doći i do nekih neprijatnih situacija, kada okolini smeta, a vi to ne uviđate. Zato brinite, ne samo o sebi i svom zdravlju, već i o drugima. Neka vam u tome pomogne preparat na prirodnoj bazi - AlcoStop!

1. AlcoStop.jpg
Promo 

AlcoStop je preparat koji služi za olakšano odvikavanje od alkoholizma u bilo kojoj fazi. Umanjuje zavisnost od alkohola i smanjuje recidive uz maksimalno 2 meseca korišćenja. Takođe, aktivni sastojci utiču na ublažavanje stanja depresije i anksioznosti i podstiču jačanje organizma.

Sastav ovog preparata je mešavina vodeno-alkoholnih ekstrata herbe hajdučke trave, herbe kičice, korena valerijane i korena lincure. Koristi se tri puta dnevno po 30 kapi sa vodom, sokom ili čajem. Pre upotrebe je potrebno promućkati.
Potpuno prirodno učinite nešto dobro za sebe i vaše najdraže!

Poručite OVDE AlcoStop po ceni od 2.980 rsd ili pozovite 011/4420-502.

Iskoristite i AKCIJU - ako uzmete dve bočice, treću dobijete gratis. Ovaj 2 + 1 komplet poručite OVDE, a OVDE ima još bolja ponuda - 3 + 2 GRATIS!