Dočekajte spremni prvi sneg! Zamislite koliko morate da se mučite da očistite sa kola sneg koji je zavejao tokom noći. Čišćenje vam oduzima mnogo vremena i sigurno nije prijatno po hladnoći to da radite. Zato vam je potrebno nešto što će vam ovaj posao veoma olakšati - pokrivač za vetrobransko staklo!

Pogodan je za zaštitu vetrobranskog stakla od mraza, kao i od sunca. Izrađen je od kvalitetnog vodonepropusnog materijala, pa je sam pokrivač izuzetno izdržljiv. Jednostavno se montira, štedi vam vreme, a najvažnije je što sprečava zamrzavanje stakla i produžava trajanje metlica brisača.

1. vetrobran pokrivač.jpg
Promo 

Pokrivač za vetrobransko staklo vrhunskog kvaliteta je napravljen od najkvalitetnijeg reflektujućeg 210T srebrno presvučenog poliesterskog materijala koji štiti unutrašnost automobila od štetnih uv zraka i toplote koja će izbledeti instrumente i sedišta. Tokom leta održava unutrašnjost vašeg vozila hladnom,a tokom zime ne morate da čistite staklo od snega i leda. Pokrivanje vetrobranskog stakla automobila je jednostavno za korišćenje. Savršeno se uklapa u većinu automobila, kamiona i kombija pune veličine. Lako se postavlja i sklapa.

2. vetrobran pokrivač.jpg
Promo 

Obezbedite kvalitetnu zaštitu od hladnoće i sunca za vetrobransko staklo!

OVDE možete poručiti prekrivač po ceni od 920 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.