Volite da vam kupatilo bude uredno i čisto. Stalno vodite računa da lepo izgleda, dokupljujete razni stvari koje će ga učiniti još lepšim i praktičnijim. Ono što daje posebnu dekoraciju vašem kupatilu, a praktično je i korisno jeste prostirka.   

Prostirka za kupatilo je nešto što je potrebno svakom domu! Super upijajuća magična prostirka se lako suši, ne klizi, mekana je i udobna i još lakša za održavanje. 

Ova prostirka može da vam stoji ispred kade, tuš kabine ili lavaboa. Sastoji se iz četiri sloja apsolutno bezbednog materijala: upijajući i prozračni sloj somota, memorijske pene, neklizajući đon od prirodne gume, bez zadržavanja vode. Otporna je na habanje, mekana i laka za održavanje. Možete je oprati i u mašini sa deterdžentom, ili samo očistiti četkom ili sunđerom, a boja ne bledi. Kapljice vode nestaju u roku od 5 sekundi, a može se sušiti na zidnim pločicama.

Prostirka početna.jpeg
Promo 

Ova magicna brzosušeća prostirka za kupatilo pruža udobost vašim stopalima! Zbog višeslojnog dizajna ćete se osećati kao da hodate po oblacima! Neka vam tuširanje ne bude zamorno i neka vam predstavlja užitak!

OVDE možete poručiti ovu neverovatnu prostirku po ceni od samo 1.280 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.