Najuticajniji portal na Balkanu predstavlja svoj novi projekat - format koji će flertovati sa granicom tradicionalnog novinarskog intervjua, ispovesti i podkasta i koji će biti nedeljna doza optimizma za sve njegove gledaoce.

U prvoj emisiji "Nije sve tako crno" gostuje mag fotografije Dejan Milićević i prvi put za 30 godina govoriće o svom privatnom životu i razvojnom putu ka uspehu.

Milićević će govoriti o prvim koracima i snovima, otkriće sve detalje putovanja u Ameriku koje mu je bilo prekretnica u životu.

- Živeo sam u predivnim uslovima do trenutka dok nisam dobio naređenje da pređem u podrum jer trošim struju, vodu i "ništa ne radim u svom životu", morao sam da radim kod njega u hemijskom čišćenju, primam prljav veš Amerikancima i izdajem čist, da se trujem tamo i udišem one hemikalije... - otkriva Dejan.

Takođe, Dejan prvi put govori o agoniji koju je preživeo u Makedoniji gde je zatekao prazan stan.

dejan milicevic.jpg
Kurir TV 

- Jezivo je! Dolaziš, odškrinuta vrata, nisu obijena... - govori Milićević, a u sredu saznajte kako je opljačkan u srcu Skoplja.

Mag fotografije i vizuelnih rešenja za Kurir je govorio o saradnji i odnosu sa Jelenom Karleušom, hit pesmi "Preživeću" ali i anegdotama sa snimanja spota.

Fotograf koji je od svog imena napravio brend i traje već trideset godina, takođe prvi put će govoriti o zdravstvenim problemima koje je imao i dati savet javnosti kako bi izbegli slična iskustva.

Nije sve tako crno Dejan MIlicević Kurir

Sve o njegovom životu i iskustvima o kojima nikada nije pričao, pogledajte u emisiji "Nije sve tako crno" u sredu 29.11.2023. u 20h samo na jutjub kanalu Kurira.

Svake srede u 20 časova samo na Youtube kanalu i sajtu Kurira pratite novo izdanje emisije koja će vam vratiti veru u sebe, ali i svetlije sutra.

Teme i sadržaj će vas možda ponekad rastužiti ili rasplakati, ali i promeniti pogled na svet i ubediti da NIJE SVE TAKO CRNO.

Pred vama će biti tople ljudske priče, svakodnevni problemi, iskustva poznatih ali i manje poznatih lica koja će progovoriti o svojim ne tako lakim životnim trenucima i pomoći da prevaziđete svaki loš period u životu i shvatite da uvek postoji svetlo na kraju tunela.