Bliže se novogodišnji i božićni praznici, period kada pripremate znatno veću količinu hrane nego inače. Želite da na trpezi bude sve što vaši najmiliji vole - krompirići, riba, meso, čorba, deserti, domaći hleb… Međutim, ako je vaš šporet dotrajao i zastareo, proces kuvanja, prženja i pečenja hrane u kratkom vremenskom roku postaje prava muka. Srećom, sada je sjajna prilika za kupovinu nove ugradne rerne i ploče sa najsavremenijim funkcijama, a koja će odgovoriti na sve vaše potrebe. A zašto? „Black Friday” u Gorenju ne traje samo jedan dan ili nedelju dana, već tokom celog novembra, što znači da do kraja meseca možete da unapredite svoju kuhinju po idealnim uslovima!

Sigurno ste bezbroj puta poželeli da uživate u hrskavoj hrani iz rerne pripremljenoj bez masnoće. Zahvaljujući Gorenje ugradnoj rerni, model BOSX6737E06BG, vaša želja će biti ispunjena! Naime, funkcija AirFry omogućuje pripremu obroka bez dodatnih kalorija, jer je reč o metodi intenzivnog pečenja sa vrućim vazduhom. Ova metoda pogodna je za manje komade mesa, ribe, povrća ili polu-pripremljene zamrznute hrane, poput pommes-fritesa ili chicken nuggets-a.

rerne gorenje 009.jpg
Promo 

AirFry nije jedina funkcija ove rerne koju ćete obožavati. Tu je i ExtraSteam zbog kog će vaš hleb lepo da naraste i da dobije savršeno hrskavu koricu. Sve što treba da uradite jeste da sipate malo vode u plitku tepsiju, odaberete ovu opciju i pustite rernu da uradi svoj posao. Treba spomenuti i PerfectGrill, odnosno dvostruki grejač za ujednačeno hrskavu hranu. Pametno pozicioniranje grejača osigurava optimalno kruženje vrelog vazduha i donosi odlične rezultate svaki put - hrana je hrskava spolja, a mekana iznutra.

rerne gorenje 021.jpg
Promo 

Funkcija FrozenBake ove Gorenje rerne predstavlja najefikasniji program pečenja zamrznute hrane i unapred pripremljenih jela, pa više nećete morati da čekate da se hrana odmrzne pre nego što krenete sa pripremom. Dodatno, konačno ćete moći da pečete veliku količinu hrane jer ova pećnica ima zapreminu od 77 litara!

rerne gorenje 008.jpg
Promo 

Uz visokokvalitetnu rernu valja imati i ugradnu staklokeramičku ploču koju ćete podjednako voleti. Model ECT43X brenda Gorenje će vas oduševiti, pre svega zbog funkcije FishZone. O čemu je reč? Naime, kada aktivirate ovu opciju, tradicionalna okrugla zona se pretvara u veću ovalnu površinu idealnu za pripremu hrane u širokim šerpama i tiganjima. Takođe, tu je i funkcija StayWarm koja održava konstantnu temperaturu hrane od 70˚C dok ne bude vreme za serviranje obroka, a pun ukus ostaje nepromenjen do posluženja.

rerne gorenje 012.jpg
Promo 

Gorenje ugradna ploča je veoma jednostavna za korišćenje zahvaljujući modernoj tehnologiji i kontrolama na dodir. Zaboravićete na zagorelu hranu zahvaljujući tajmeru koji može da se podesi na period do 99 minuta, a zvučni signal će vam javiti da je obrok spreman. Dodatno, indikatori preostale toplote će vam pružiti veću sigurnost i bezbednost, jer lampice upozoravaju da su određena polja za kuvanje još topla.

Ne propustite sjajnu priliku za kupovinu kućnih aparata po specijalnim Gorenje Black November uslovima koji se dešavaju samo jednom godišnje i to do 30. novembra! Izaberite svoj aparat ili posetite najbliži Hisense Gorenje Studio kako biste iskoristili ove neverovatne popuste. Ponudu, takođe, možete pronaći i kod distributera i partnera Hisense i Gorenje kompanije. 

Ne oklevajte previše, jer ova Black Novembar ponuda traje samo do isteka zaliha. Uplovite u novu, 2024. godinu koja je pred nama sa znatno unapređenom kuhinjom zbog koje ćete više nego ikad uživati u pripremi hrane za vaše najmilije.

Za više informacija o odličnom izboru velikih i malih kućnih aparata brenda Gorenje, i to po neverovatnim cenama, posetite Gorenje Srbija sajt

Promo Dizajn i funkcionalnost

Tekst: Promo