Koje izmene donosi nova, peta sezona takmičenja?

Peta sezona kulinarskog takmičenja "Majke i snajke" zadržava sve postojeće elemente takmičenja, ali struktura epizode postaje još dinamičnija uvođenjem novih takmičarskih elemenata. Dobro poznati voditeljski duo Seka Aleksić i Raša Vlačić u novim epizodama najavljuje vrlo neobične porodične priče, sjajne specijalitete, nove zanimljive izazove pred kojim će se naći majke i snajke, ali i novu, veoma primamljivu, glavnu nagradu za porodicu koja se najbolje pokaže u najpoznatijoj kuhinji - MILION DINARA.

image00020 (2).jpeg
Promo 

Već prva epizoda obećava sjajnu zabavu...

Novu sezonu takmičenja otvara porodica Mitić iz Niša koju čine majka Ljiljana, snajka Dragana i sin Igor.

EMIL7792.jpg
Promo 

Igor i Dragana se bave trgovinom, to im je zajednička ljubav, a upravo na poslu su se i upoznali. Igora je Dragana privukla šarmom, ali ga je zadržala kulinarskim veštinama. Oni su posvećeni poslu, ali se Dragana trudi i da pokrene mali kulinarski biznis.

image00002.jpeg
Promo 

Igorova majka, Ljiljana, je domaćica, porodična žena sa tradicionalnim vrednostima. Mitići takođe za sebe kažu da su tradicionalna porodica koja uživa u tradicionalnim specijalitetima. Draganin i Igorov hobi je kuvanje i druženje u prirodi. Majka Ljiljana voli da provodi vreme u bašti i svojim biljkama posvećuje puno pažnje.

Za njih je kuhinja mesto za porodicu i čuvanje tradicionalnih vrednosti.

image00027.jpeg
Promo 

Ne propustite prvu epizodu kulinarskog takmičenja "Majke i snajke" danas u 18 časova samo na Kurir televiziji!