U novom salonu Forma Ideale na Novom Beogradu kupcima je predstavljen kompletan asortiman pločastog i tapaciranog nameštaja Forma Ideale, deo asortimana partnerskog programa, veliki izbor laminata, tepiha, rasvete i dekoracije.

Dodatna pogodnost za sve posetioce u prva tri dana biće sniženje od 10 odsto za kupovinu i na već snižene akcijske cene, kao i brojni benefiti pri kupovini - odloženo plaćanje čekovima građana, kupovina preko administrativne zabrane, uključujući i korisnike PIO fonda (penzioneri do 12 meseci), kao i kupovina na odloženo plaćanje kreditnim karticama Banca Intesa do 24 meseca.

Forma Ideale - Salon nameštaja (Energoprojekt).jpg
Promo 

Novi salon Forma Ideale u Beogradu biće otvoren za posetioce svakog dana u nedelji od 9-21h.

*Salon Forma Ideale u Extra centru, na lokaciji Omladinskih brigada 100, prestao je sa radom 15. avgusta.

O kompaniji
Forma Ideale je lider u proizvodnji i prodaji pločastog nameštaja u Srbiji i regionu. Razvojni put rastućeg preduzeća rezultat je dobre organizacije, pažljivog planiranja i konstantnog i detaljnog proučavanja zahteva tržišta i odgovaranja na njih.

Forma Ideale se danas svrstava u rang velikih preduzeća, sa oko 1.700 zaposlenih. Proizvodnja se realizuje u dva proizvodna pogona, u Kragujevcu i Majdanpeku, uz primenu najsavremenijih tehnoloških procesa, a proizvodno-skladišni prostor se prostire na približno 70.000 m2.

Uspešna tržišna orijentacija i dobra komercijalna politika, omogućile su da kompanija ima vodeću poziciju u Srbiji. Razgranata maloprodajna mreža obuhvata 42 salona (računajući i internet prodavnicu), koji se prostiru na više od 60.000 m2 u gotovo svim većim gradovima u Srbiji.

Tokom 28 godina rada proširen je prostor za poslovanje i na svetska tržišta, što je rezultiralo da kompanija Forma Ideale postane jedan od vodećih izvoznika nameštaja u Srbiji. Trenutno se oko 80 odsto proizvoda Forma Ideale plasira kroz izvoz u više od 80 zemalja Evrope, Azije, Afrike i Latinske Amerike, pri čemu izvoz na tržišta EU tokom poslednjih godina beleži dvocifrene stope rasta. Nekoliko stotina prodajnih mesta na četiri kontinenta čini veleprodajnu mrežu Forma Ideale.

Inventivan nastup na tržištu, stalna edukacija stručnog kadra, kvalitet ponude i atraktivne cene, ali i odgovoran odnos prema zajednici i okruženju izgradili su prepoznatljiv imidž kompanije, Forma Ideale nije samo kompanija koja se bavi proizvodnjom i prodajom, već je i jedna od vodećih društveno odgovornih kompanija u Srbiji, koja svake godine sve veći procenat profita opredeljuje za tu namenu, brojeći preko 450 donatorskih aktivnosti do sada.