Na temelju čvrstih zajedničkih vrednosti i vizije, sinoć smo u kolaboraciji sa brendom AMOUAGE organizovali masterclass i glamuroznu večeru u restoranu The Twenty Two hotela Metropol, a tokom kojih je predstavljena nova kolekcija skupocenih parfema The Odyssey Collection, Chapter III: Escape.

MrdjaLoversStudioxElle-16_websize.jpg
Mrdja Lovers Studio 

MrdjaLoversStudioxElle-319_websize.jpg
Mrdja Lovers Studio 
MrdjaLoversStudioxElle-5_websize.jpg
Mrdja Lovers Studio 

Joachim Nisen, globalni edukator AMOUAGE-a zvanicama je predstavio kompleksnu, a jedinstvenu filozofiju brenda koja se zasniva na korišćenju retkih sastojaka i spajanju modernog i tradicionalnog. Nazivi parfema iz nove kolekcije Lineage, Search, Guidance i Purpose simbolišu dublje značenje – težnju ka rastu, potragu za novim putevima i pronalaženju novog života. The Odyssey Collection, Chapter III: Escape nadahnjuje nas da udahnemo novi život i počnemo ispočetka kad god to poželimo. Takođe, ova linija otelotvoruje i introspektivno olfaktorno putovanje Omanom i divljenje njegovom nasleđu, jer upravo iz ove zemlje potiče ovaj luksuzni brend niche parfema.

MrdjaLoversStudioxElle-322_websize.jpg
Mrdja Lovers Studio 

MrdjaLoversStudioxElle-155_websize.jpg
Mrdja Lovers Studio 

Među pažljivo odabranim zvanicama iz sveta mode, lepote i biznisa bili su Marija Tarlać, Boško Jakovljević, Dušan Petrović, Jelena Gavrilović, Brana Antović, i mnogi drugi, a njima su se obratili glavna i odgovorna urednica ELLE magazina Teodora Bogdanović i generalni direktor DP Lux grupe Miloš Milutinović.

MrdjaLoversStudioxElle-256_websize.jpg
Mrdja Lovers Studio 

MrdjaLoversStudioxElle-397_websize.jpg
Mrdja Lovers Studio 

MrdjaLoversStudioxElle-275_websize.jpg
Mrdja Lovers Studio 

U vrhunskim specijalitetima, božanstvenim mirisima i party taktovima DJ-a Vuka Vukosavljevića, ELLE x AMOUAGE proveli su veče za pamćenje, a nova kolekcija mirisa čeka vas u Belodore parfimerijama.

Mrdja Lovers Studio Elle i Amouage predstavili novu kolekciju parfema.