Tekst: Promo

Strije mogu biti neugodne, ali postoji nekoliko načina kako ih smanjiti ili ublažiti:

Masaža kože - masaža pomaže u poboljšanju protoka krvi u koži i podstiče proizvodnju kolagena. Korišćenje ulja za masažu takođe može pomoći u hidrataciji kože.
Laser terapija - laserska terapija može biti učinkovita u smanjenju vidljivosti strija, ali obično zahteva više tretmana i može biti skupa.
Korišćenje krema - sastojci koji se često nalaze u kremama protiv strija uključuju ulja poput ulja jojobe, ulja kokosa i ulja pšeničnih klica, kao i sastojke poput vitamina E i kolagena.

Inovativna formulacija namenjena za 3D rekonstrukciju strija, čija je efikasnost testirana i potvrđena od strane stručnjaka, je Dr. Viton Striox krema. Ona sprečava pojavu novih strija i doprinosi eliminaciji postojećih - i belih i crvenih.

1. Striox.jpg
Promo 

Dr. Viton Striox je baziran na Striover®-u, patentiranoj formuli koja daje vidljive rezultate već nakon 28 dana primene!

Važno je imati na umu da nijedan tretman neće potpuno ukloniti strije, ali će pomoći u njihovom smanjenju i ublažavanju. Redovna nega kože i pravilna ishrana takođe mogu pomoći u sprečavanju nastanka strija.

2. Striox.jpg
Promo 

Dr.Viton Striox možete poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.