Nove komplikovane situacije nastale u prethodnoj epizodi uzdrmale su publiku, a prema onome što je najavljeno ranije, radnja serije će nastaviti da sledi ovakav tempo dešavanja.

PRSTEN-SUDBINE-EP23-2.jpg
Promo 

U današnjoj epizodi gledaćete…

"Anja" je u konstantnom strahu da će njena tajna izaći na videlo, a kako je Andrej jedini koji zna strašnu istinu, donosi odluku da ga u tome spreči i angažuje mafijaše da ga prate i zaplaše.

PRSTEN-SUDBINE-EP23-3.jpg
Promo 

Petar i Ljuba postaju sve intimniji, a kako se sudbina konstantno poigrava sa glavnim likovima serije, odnos Denisa i "Jane" postaje složeniji i vidno uživaju u razgovorima.

PRSTEN-SUDBINE-EP22-14.jpg
Promo 

"Anja", ne poznajući posao, donosi pogrešan ugovor, a rumunski klijenti nezadovoljni donose odluku da raskinu ugovor sa "Silikatbudom" i traže ogromnu odštetu.

Prsten sudbine 05.04.2023. Kurir

Da li će Andreja mafijaši zaplašiti pretnjama ili će, i pored toga, odlučiti da odgonetnu istinu Denisu, da li će Grigorij izgubiti kontrolu kada sazna "Anjinu" ogromnu grešku i da li će Denis imati razumevanja za to - saznajte danas u 15, a potom u 22 časa u novoj epizodi hit serije "Prsten sudbine" samo na Kurir televiziji!