Spremite se za još jednu uzbudljivu epizodu hit serije "Prsten sudbine", jer vas na samom kraju treće nedelje emitovanja očekuje pravi emotivni rolerkoster.

Iako Jana već neko vreme uživa u Anjinom životu i beskurpulozno otima sve što njoj ne pripada, ne polazi joj za rukom da u potpunosti glumi njen karakter. U novoj epizodi Ljuba konačno saznaje da je muškarac s kojim se dopisivala preko interneta zapravo Petar.

PRSTEN-SUDBINE-EP15-8.jpg
Promo 

Andrej, razočaran u život i Janu, donosi konačnu odluku da prihvati ponudu za posao u Poljskoj i nakon "Anjinog" venčanja napušta zemlju. Samo venčanje donosi pregršt dešavanja i novih likova koji će dodatno zakomplikovati radnju serije.

PRSTEN-SUDBINE-EP15-10.jpg
Promo 

A da li će se Anja napokon probuditi iz kome, da li će sve Janine laži biti razotkrivene i da li će njenim intrigama zauvek doći kraj saznajte u novoj epizodi serije "Prsten sudbine" danas u 15, a potom i u 22 časa.

PRSTEN-SUDBINE-EP15-12.jpg
Promo 

Za sve one koji tokom nedelje nisu stigli da pogledaju sve epizode, Kurir televizija je obezbedila pet epizoda zaredom u nedelju u 13 časova.

Spremite se za još jednu uzbudljivu epizodu hit serije "Prsten sudbine" Kurir televizija