Tekst: Promo

Ovaj za neke modni detalj, ali i praktična i neizostavna stvar, olakšava svakodnevicu, jer ćete sa njim uvek videti kristalno jasno. Sigurno znate da na tržištu možete pronaći veliki izbor naočara raznih oblika, dezena, ali da li one mogu da ispune ono najbitnije, funkcionalnost? Zato su tu ULTRA TANKE NAOČARE, jer su prevashodno praktične, male, tanke i uvek uz vas!

1. kristallo tekst.jpg
Promo 

Ultra tanke naočare napravljene su od polikarbonata, što garantuje veliku izdržljivost i lakoću. Most je od fleksibilnog metala koji se prilagođava vašem licu i garantuje komfor u upotrebi.

U pakovanju, pored naočara, dobijate i futrolu i nalepnicu, koja je lepljiva sa obe strane, tako da može da se zalepi na poleđinu telefona, na primer.

Ukoliko vam se često dešava da zagubite svoje naočare, ovo je pravi spas za vas. Takođe, ako ne volite da nosite svuda sa sobom nabudžene kutije u koje one mogu da stanu, sa ovim ultra tankim naočarima rešavate i taj problem!

2. kristallo tekst.jpg
Promo 

Naručiteultra tanke naočare klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po fantastičnoj ceni od samo 1.900 rsd!

*Dostupne dioptrije su:
+ 1.00,
+ 1.50,
+ 2.00,
+ 2.50 i
+ 3.00.