Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

O MAMA OLGI BRUJI CELA NACIJA, A JEDNA ĆERKA JOJ NE DA MIRA: Svi se pitaju da li je ova žena STVARNO ŽRTVA?

"Prsten sudbine" je nova TV serija na Kurir televiziji koja je uspela da osvoji srca brojnih gledalaca.

 3386520_prsten-sudbine-7_ls.jpg Izvor: Kurir televizija

Često se postavlja pitanje u čemu je tajna njenog uspeha, a verujemo da je u tome što obiluje intrigama, napetim situacijama i brojnim preokretima, ali se i prepliću ljubav, ljubomora, strah, pohlepa, izdaja i konstantna borba dobra i zla.

Pogledajte

00:53
Gledajte novu epizodu Prsten sudbine danas u 15 časova na Kurir televiziji
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

Serija prati živote dve sestre, Jane i Anje, mnogi kažu da su njihovi životi borba između dobra i zla, a jedna žena se trudi da balansira tu borbu na što bolji način. Reč je o mama Olgi, koja je razapeta između ova dva karaktera.

Kako smo mogli da vidimo u prvim epizodama, mama Olga je žena koja se svakodnevno susreće sa životnim nedaćama, a posebno je zanimljiv momentar žrtve. Na početku je ona žena koja je ostavljena zbog ljubavnice, zatim majka koja se bori da odgaja i svoje, ali i tuđe dete.

Posao koji vodi dospevao je u različite situacije, ali je Olga uspevala da izađe na kraj sa tim i svojoj deci donese preko potreban novac. Iako je ćerka Jana neko ko troši bez obzira na sve, upada u nevolje i donosi probleme svojoj porodici, majka uvek izvlači dete iz svega toga i pruža joj što bolji život.

 3386522_prsten-sudbine-10_ff.jpg Izvor: Kurir televizija

Sam termin požrtvovana majka ima više značenja. Nekada se može tumačiti na različite načine, sa pozitivnom, ali i manje pozitivnom, čak i negativnom konotacijom, što je slučaj i sa Olgom. Iako se trudi da pruži što bolji život svojim ćerkama, ona prelazi u ekstrem, pa plaća tuđe greške bez potrebe.

 3386518_prsten-sudbine-2-1_ff.jpg Izvor: Kurir televizija

Po nekim istraživanjima, veruje se da ukoliko se majka kontinuirano ponaša prema detetu na ovakav način, tako da ga previše štiti, dete obično dobija dovoljno ljubavi i pažnje, pa može da "skrene sa puta" i da nema realna očekivanja i granice, a često ne može da bude ni samostalno.

 Olga iz serije Prsten sudbine Izvor: Kurir televizija

Jana baš iz tog razloga stalno upada u nove probleme, jer zna da će je mama izvući iz istih.

Nova hit serija emituje se radnim danima u 15 časova, a zbog velikog interesovanja Kurir televizija je obezbedila publici još jedan termin u 22 časa.

Tekst: Espreso

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije