Tekst: Promo

Iako vodite računa o higijeni, te fleke na odeći i prevashodno ti neprijatni mirisi su nešto sa čime se učestalo borite. Više nemate snage i ideje kako da toj upornoj dosadi stanete na put. Bez brige, postoji rešenje za vaše probleme. Na našem tržištu postoji proizvod koji, na neinvanzivan način, može da reši problem prekomernog znojenja - PERSPI GUARD SPREJ!

fotka perspi.jpg
Promo 

Perspi Guard sprej je klinički odobren i rešava problem u potpunosti. Proizvodi se u Engleskoj. Izdvaja ga to što osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Snažno i delotvorno je sredstvo koje pomaže svima onima koji pate od teških oblika hiperhidroze tj. prekomernog znojenja, jer prodire duboko u kožu i svojom jedinstvenom formulom reguliše rad znojnih žlezda, a u isto vreme je bezazlen i za normalnu upotrebu i kod ostale populacije. Razlika između ovog spreja i ostalih antiperspiranata je to što Perspi Guard u svom sastavu sadrži vodu i zbog toga je blag, jer ne stvara nikakvu iritaciju na koži i svrab kao većina dezodoransa. Stoga je idealan za primenu kod bitnih događaja i stresnih situacija.

Perspi fotka 1.jpg
Promo 

Perspi-Guard® je namenjen za žene i muškarce svih starosnih doba za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri zaredom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno, kako biste sprečili znojenje i neprijatne mirise. Potrebno je da se nanese isključivo pred spavanje na čistu i suvu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno. Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze).

Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

Njegova cena je 2.200 rsd, a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.