Tekst: Promo

Ukoliko se na vreme ne uoče, poremećaji konstrukcije tela mogu biti uzrok deformiteta kičmenog stuba. Takav poremećaj može izazvati i bolove koji mogu biti neprijatni. Kako ne bi došlo do tih posledica, neophodno je da nešto i preduzmete. Evo i šta!

Pravilno držanje i zaštitu za kičmu pružiće vam ova Spinemax podrška za vrat.

1 spinemax.jpg
Promo 

Podrška za vrat automatski zaključava rastojanje koje je potrebno, podešava visinu, odgovara višestrukim scenama – može da se koristi i kada pišete, dok ste u školi, dugo stojite. Osnovna škola je kritičan period u odrastanju dece i formiranju tela i takođe je jako bitan za razvoj dobrih i pravilnih navika – podrška će pružiti neophodnu potporu kako bi razvoj bio pravilan. Podrška za vrat odgovara osobama od 6 – 50 godina starosti i postoji u 2 veličine: S i L. Veličina S je napravljena za decu, dok veličina L odgovara odraslima. Porudžbinu možete uraditi klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, za samo 4.500 rsd. Dostava je besplatna.

Vratna kragna CD5 sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu. Veoma laka i jednostavna za upotrebu, ona pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata. Kod ovoga modela ne postoji mogućnost manuelnog podešavanja sa prednje strane i ceo vrat je obavijen vazdušnim komorama. Kada su vazdušne komore napumpane, vrat i glava su podupreti mekim delom kragne. Obezbeđuje bolji komfor i osećaj.

Vratna kragna:

1. Opušta napete mišiće, ukleštene nerve, bol u vratu i glavobolju
2. Lečenje osteoartritisa i nateklih diskova, ispravljanje vrata i diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom
3. Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korena nerva i kičmene arterije

2 spinemax.jpg
Promo 

Porudžbinu možete uraditi klikom OVDE ili pozivom na broj 011/442-05-02, po ceni od 8.900 rsd. Dostava je besplatna.

Pojas LD1 pomaže u vraćanju odgovarajuće pozicije međupršljenskog diska ili jezgra diska, dekompresijom (vazduhom) povećavajući međupršljenski prostor i tako umanjujući pritisak između pršljenova. Pomaže kod relaksiranja mišića i kod bola, u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenskih diskova, diskushernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Eliminiše bol u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima. Kod ispalih ili oštećenih diskova umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme. Pomaže pojedincima sa napornim poslovima koji zahtevaju podizanje tereta ili pri dugotrajnim vožnjama. Pomaže pri održavanju pravilnog položaja – nepravilno držanje gornjeg dela tela vrši pritisak na diskove i izaziva bol u leđima. Uz pojas dolazi standardno ručna pumpa. Na osnovu veličine struka birate odgovarajuću veličinu. Možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 10.400 rsd. Dostava je besplatna.

3 spinemax.jpg
Promo 

*Celokupan asortiman efikasnih proizvoda protiv bolova možete pogledati OVDE .