National Geographic i kompanija Adria Media Magazini, u želji da bliže predstave i promovišu održivi razvoj, treću godinu za redom realizuju projekat "Žuti okvir".

Ovogodišnja tema projekta SVET BEZ GLADI, HRANA ZA SVE, nakon višemesečne kampanje rezultiraće istoimenom konferencijom, koja će se održati 18. novembra u hotelu Mona Plaza (Solunska 21). Zamišljena u formi četiri panel diskusije, konferencija će okupiti niz stručnjaka koji će o hrani i njenoj održivosti govoriti iz različitih uglova.

Pozivamo vas da učestvujete u jednodnevnom događaju gde u otvorenoj razmeni sa govornicima na panelu možete saznati više o aktulenim problemima koji pogađaju industriju hrane, kakve posledice to može da ima po stanovništvo, kao i šta su moguća dugoročna rešenja i primeri dobre pakse.

Kao najveća medijska kuća na Balkanu i društveno odgovorna kompanija, misija Adria Media Magazina je da doprinese ostvarivanju ravnoteže ekonomskog, socijalnog, kulturnog i tehnološkog razvoja. Ključno je da budemo usklađeni s potrebama za poboljšanje načina života i životne sredine, kako bismo uspeli da ostvarimo ultimativni cilj: da sadašnjim i budućim generacijama omogućimo bolji način života.

Zbog toga će National Geographic, 18. novembra, na jednom mestu okupiti predstavnike naučno-istraživačkih institucija, relevantnih ustanova i kompanija koje će publici kroz diskusiju ukazati na uzročno-posledične veze između privrede, životne sredine i društva.
Pozivamo vas da svojim učešćem doprinesete zajedničkom promišljanju ovih tema, prijavom na mejl events_amm@adriamedia.rs

VAŽNO JE DA RAZGOVARAMO O HRANI!