Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

POČINJE BARAŽNA NEDELJA U EMISIJI "MAJKE I SNAJKE": Porodica iz Niša odlučna da popravi utisak

Autor Jovana Kos

Seka Aleksić i Raša Vlačić više su nego spremni da započnu novu baražnu nedelju u kojoj će dati drugu šansu takmičarima koji su nam se predstavili u novoj sezoni. Stanojevići iz Niša prvi će imati priliku da poprave utisak i nastave dalje takmičenje.

 Majke i snajke Izvor: Promo

Jovan je rođen u Surdulici. Bavi se statistikom, logistikom i programiranjem, voli da putuje i skoro svaki vikend mu je rezervisan za neki novi grad, selo ili planinu u Srbiji. Na sva putovanja ide sa suprugom i sinom i ističe da mu je to najdragocenije vreme. Danijela je rođena u Vranju i student je Filološkog fakulteta u Nišu. Voli da u slobodno vreme čita i putuje sa porodicom. Jovan i Danijela su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, zajedno su već 9 godina, a u braku skoro četiri godine. Miroslava je rođena u Vladičinom Hanu i domaćica je. Najviše voli da kuva i gleda kulinarske emisije, a upravo je ona i bila inicijator za učešće.

Pogledajte

00:45
Porodica iz Niša odlučna da popravi utisak
Izvor: Kurir televizija
Izvor: Kurir televizija

Majka i snajka pokušaće da obezbede sigurno mesto u daljem takmičenju, a kako im je to pošlo za rukom saznajte danas od 18 časova.

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

 Majke i snajke Izvor: Promo

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

 Majke i snajke Izvor: Promo

Pratite takmičenje "Majke i snajke" od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije