Za sve ove godine Lepa Brena je nizala bezbrojne uspehe i koncerte za pamćenje, a ljubav koju i dan-danas deli s publikom prosto je fascinantna.

Pevačica se trenutno nalazi na velikoj američkoj turneji, uskoro će proslaviti 62. rođendan, a još jedan razlog za slavlje je njena jedinstvena linija hulahop čarapa koju je nedavno predstavila javnosti.

"Veoma sam optimistična osoba i uvek razmišljam pozitivno. Nadam se da će mi budućnost doneti još mnogo toga dobrog i kreativnog, jer uživanje je stvarati i gledati kako se gradi i razvija jedan posao, kako dobijate rezultate. Nije uživanje samo se izležavati u nekoj ležaljci na belom pesku i gledati tirkizno more. Postoje ljudi koji vole da rade i stvaraju, pa kada dođe vreme za odmor, može i neka laguna i pesak. Kada imate rezultate, onda vam je sve to i slatko i lepo", kaže najpoznatija pevačica bivše Jugoslavije.

Lepa Brena_foto Milos Nadazdin.jpg
Miloš Nadaždin 

A njena koleginica Neda Ukraden nedavno je objavila autobiografiju pod naslovom „Zora je svanula” – priču o jednom vremenu i zemlji koje više nema, o svojoj duši i svojim ljubavima. Za sve nas Neda ima jednostavnu i važnu životnu poruku:

"Glavu gore, uživajte u životu koliko možete i dok možete! To vam poručuje jedna srećna žena koja, nažalost, nije uvek bila svesna svoje sreće!

Neda Ukraden_foto Andreja Damnjanovic.jpg
Andreja Damjanović 

Da je život najteža uloga, tvrdi glumica Tijana Čurović, koju ove jeseni gledamo u tri TV serije: „U klinču”, „Beležnica profesora Miškovića” i „Aviondžije”, a tu je i film „Vučje bobice” kojim je nedavno otvoren „Kids fest”.

Tijana Curovic_foto Rade Savkic (1).jpg
Rade Savkić 

"Publiku očekuje porodični film za sve generacije, kakav ovde dugo nismo videli; topla priča u kojoj se svaka porodica može pronaći, uočiti greške i poraditi na boljim međusobnim odnosima", otkriva Tijana.

Redakcija magazina Lepa&Srećna, poteklih dana imala je još jedan povod za slavlje. Sedam godina magazina „Lepa&Srećna”, našu značajnu godišnjicu, proslavile smo s dragim kolegama iz cele kompanije. Uz tortu, šampanjac i iskrene čestitke, naše urednice, novinarke i saradnice, koje su svih proteklih godina bile s vama, ovoga puta našle su se ispred kamere fotografa Stefana Stojanovića: Zorica, Svetlana, Žaklina, Ivana, Vanja i Milica.

Redakcija LS_foto Stefan Stojanović.jpg
Stefan Stojanović