Snajka Miljana je po struci ekonomista, slobodno vreme voli da provodi gledajući filmove i serije, a voli i da zapeva. Rekreativno se bavi plesom, dok joj je velika strast skijanje. Sin Đorđe je novinar, kao i Miljana obožava skijanje, a ljubav prema skijanju ih je i spojila. Njihova priča je počela na Kopaoniku kada je Miljana prilikom skijanja pala, a Đorđe se slučajno našao tu i pomogao joj. Majka Slavica je penzionerka, vodi računa o domaćinstvu i obožava da kuva. Snajka je specijalista za sendviče, pa ju je Đorđe, kako kažu, poslao na kurs kuvanja kod majke, a zatim ih prijavio za učešće u emisiji da proveri kakav je učenik bila Miljana.

Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu najpoznatijeg kulinarskog šou-programa "Majke i snajke" danas od 18 časova, a proglašenje nedeljnog pobednika pogledajte u subotu, u 17.10 časova na Kurir televiziji. Pričaće se!

Takmičare u novom ciklusu čeka i nekoliko novih pravila. Pet porodica tokom jedne nedelje, osim nedeljne novčane nagrade od sto hiljada dinara, mogu da osvoje i dnevnu nagradu, ali samo pod jednim uslovom - da se međusobno dobro poznaju i da znaju put do srca supruga i sina.

seka aleksic majke i snajke.jpg
Promo 

Izbor jela koje majka i snajka treba da pripreme u ovoj sezoni nije lak. Najizazovniji deo novog ciklusa je i dalje kako se dopasti drugim majkama i snajkama.

SNAJKA FENOMENALNO PEVA, A MAJKA FENOMENALNO KUVA: Gledajte Majke i snajke danas od 18 časova Kurir

Pratite takmičenje “ Majke i snajke” od ponedeljka do petka u 18 časova, a proglašenje pobednika nedelje subotom u 17.10 časova na Kurir televiziji! Pričaće se!

Ukoliko želite da se prijavite za učešće u najuzbudljivijem kulinaraskom takmičenju Majke i snajke, to možete da učinite OVDE (UBACITE LINK https://www.kurir.rs/majke-i-snajke)