Sticanje novih znanja, povratak u školu i druženje s nestrpljenjem iščekuju svi đaci, a ono što ih posebno raduje jeste i vreme koje nakon školskih časova provode sa drugarima.

Septembar je mesec kada i dalje uživamo u sunčanim danima, te je odlazak u park za većinu dece nezaobilazan nakon završenih školskih obaveza.

Brojni mališani u prirodi uživaju u vožnji skejtborda, trotineta ili rolera, a za njihov rast i razvoj od izuzetne je važnosti upravo da budu u pokretu i da se bave sportskim aktivnostima.

Dečak vozi skejtbord
Shutterstock  

Bez obzira na to da li treniraju određeni sport, ili se fizičkom aktivnošću bave samo rekreativno, važno je da imaju udobnu sportsku opremu, od kvalitetnih materijala.

Bilo da je reč o patikama, helankama ili duksu, važno je da odaberete prozivode u kojima će vaši najmlađi neometano i komforno uživati u vannastavnim aktivnostima.

Rođendanske proslave još jedna su prilika za druženje van učionice, kojima se sva deca neizmerno vesele. Hrana, sokići, torta, muzika, igra, ali i rođendanski pokloni, sve je to ono što raduje mališane na slavljima nezaboravnim za svako dete.

Deca slave rođendan
Shutterstock  

Kada je o poklonima reč, nepogrešiv izbor za svako dete školskog uzrasta može biti nešto od pomenute sportske opreme, ali i školski pribor - sveske, pernice, olovke, ali i rančevi, kojima se uvek obraduju i devojčice i dečaci.

Tekst: Promo