Sezona mts poklona nema granica. Novi poklon u nizu je 150 GB interneta za sve korisnike koji u julu ili avgustu odaberu neku od Omorika tarifa. Nakon odabira željene Omorika tarife, narednih šest meseci mts daruje dodatnih 25 GB – ukupno 150 GB za bezbrižno surfovanje. Pa ko uspe sve da potroši! 

Pravi je trenutak da se opredelite za neku od Omorika tarifa. Bez obzira da li ste uzeli Omoriku 3, 8 ili 16, cena pretplate biće ista - 1.599 dinara u prvih 12 meseci korišćenja u slučaju da imate dvogodišnji ugovor. Izaberete li, primera radi, Omorika 16 tarifu, očekuju vas neograničeni pozivi u zemlji, neograničeno korišćenje aplikacija Fejsbuk, Vajber, Votsap, Instagram, Tviter i TikTok, kao i 41 GB u prvih šest meseci sa dodatno surfovanje.

Dobre vesti i za one kojima su potrebni zaista neograničeni internet, pozivi, poruke, i dodatni gigabajti u romingu. Sve što je potrebno jeste da izaberu Soko Lite ili Soko Max tarifu i narednih šest meseci pretplata će im biti umanjena 25%, uz uslov da se opredele za tarifu u trajanju od 24 meseca. Požurite u poslovnicu radi dodatnih informacija ili posetite stranicu mts.rs

zena i dete sa mobilnim telefonom
Promo