Otkad živimo zajedno, moj muž i ja svakog leta imamo isti problem. Ja samo uživam u toploti i suncu, dok moj muž veoma teško podnosi visoke temperature. Ja sam se pod klimom smrzavala, a on uživao. U jednom trenutku smo čak počeli da provodimo više vremena u odvojenim sobama dok radimo od kuće, pa su nam – prigodna igra reči – i odnosi malo zahladneli.

I taman kada je počelo da deluje kao da će to zaista prerasti u ozbiljan problem, sve se promenilo. Prijateljica nam je predložila da probamo sa kupovinom novog klima uređaja. Bila sam skeptična, ali istraživanje onlajn i čitanje recenzija bila je naša prva zajednička aktivnost posle dužeg vremena, a dogovor da kupimo Hisense klimu prva stvar oko koje smo se složili te nedelje.

ac_hisense_energypro_ambient4.png
Promo 

Kupili smo Hisense Energy Pro klimu koja automatski podešava temperaturu i vlažnost. I to je bilo to. Ova inverter klima je tako brzo napravila od našeg stana idealni dom, uvek svež, nikad hladan zahvaljujući modernoj AI Smart funkciji koja automatski prilagođava temperaturu, brzinu duvanja i vlažnost prema potrebama i aktivnostima. Kada smo otkrili da to funkcioniše bez obzira na vremenske uslove napolju, jer ta klima i greje, čak i po najhladnijoj zimi sa temperaturama koje se spuštaju do –22˚C, našoj sreći zaista nije bilo kraja.

Ono što me je posebno fasciniralo jeste što Energy Pro može da se poveže na Wi-Fi i kontroliše preko pametnog telefona putem ConnectLife aplikacije. Tako je postalo moguće da onaj ko prvi krene kući s posla uključi klimu i da nas naš stančić dočeka savršenom temperaturom, bez iritantnog perioda kada hladan vazduh nemilosrdno struji prostorom.

KV.jpg
Promo 

ConnectLife APP je takođe kompatibilna sa Google virtuelnim asistentom ili Amazonovom Aleksom, što znači da je za promenu temperature u prostoriji dovoljno samo da to – zatražite, što nas jako zabavlja i često to radimo.

Možda zvuči neverovatno, ali otkad smo kupili novu klimu harmonija se vratila u naš dom, a mi ponovo počeli da uživamo u zajedničkim aktivnostima. To važi čak i kada je napolju nesnosna vrućina jer je kod nas u stanu uvek prijatno.

Tekst: Promo