Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVAJ MAGNETNI USB KABL PUNI BATERIJU PAMETNOG UREĐAJA DUPLO BRŽE OD OBIČNOG PUNJAČA: Za samo 1.190 din može biti vaš!

Autor Jasmina Glišić

USB magnetni kabl za brzo punjenje mobilnog telefona!

 magnetni usb kabl Izvor: Promo

Više nego što bismo voleli nam se dešava da se baterija pametnog uređaja koji nam je neophodan za svakodnevne aktivnosti potroši u najgorem mogućem trenutku. Punimo ih gde stignemo, koliko stignemo – nekad 5 minuta, nekad sat vremena, ali nikada dovoljno dugo da se baterija napuni do kraja. Ovaj USB magnetni kabl će napuniti bateriju duplo brže od običnog punjača, pa će samim tim i vaš pametni uređaj ranije biti spreman za korišćenje i krizne situacije će biti svedene na minimum. 

Odgovara svim modelima mobilnih telefona i ostalih pametnih uređaja i dolazi u kompletu sa tri različita magnetna nastavka: Lightning (za Iphone), micro USB (za Android), USB-C (za Android uređaje novije generacije). Izuzetno je praktičan, dugotrajan i jednostavan za upotrebu.

 kabl usb.jpg Izvor: Promo

Potrebno je da odgovarajući nastavak ubacite u telefon (nastavak ne morate sklanjati, može trajno stajati u telefonu), i samo približite kabl. Za samo jedan trenutak kabl će se, zahvaljujući magnetu, povezati sa nastavkom i otpočeti punjenje Vašeg mobilnog telefona. Zahvaljujući ovom kablu, Vaš mobilni telefon će se duplo brže puniti nego sa običnim kablom, što je ujedno i ušteda vremena i energije. 

 Magnetni usb kabl Izvor: Promo

LED indikator koji je apliciran na kablu upaliće se i svetleti prilikom punjenja Vašeg mobilnog telefona. Ovaj LED indikator čini kabl vidljivim i u mraku. Metalni ulaz zajedno sa najlonski ojačanom žicom čine ovaj kabl izuzetno dugotrajnim i otpornim na zatezanje i savijanje. Visoko kvalitetna legura aluminijuma kojom je ovaj kabl obložen, čini ga gotovo neuništivim. Univerzalni nastavci čine vaš uređaj otpornim na prašinu što produžava njegov vek trajanja. U samom kablu se nalazi poseban pametni čip koji ovaj kabl čini potpuno bezbednim za bateriju Vašeg pametnog uređaja.

 usb Izvor: Promo

Ovaj fenomenalni magnetni USB kabl naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 1.190 rsd.

* Količine su ograničene, a dostupne boje kabla su crvena i zlatna.

Tekst: Promo

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije