Više nego što bismo voleli nam se dešava da se baterija pametnog uređaja koji nam je neophodan za svakodnevne aktivnosti potroši u najgorem mogućem trenutku. Punimo ih gde stignemo, koliko stignemo – nekad 5 minuta, nekad sat vremena, ali nikada dovoljno dugo da se baterija napuni do kraja. Ovaj USB magnetni kabl će napuniti bateriju duplo brže od običnog punjača, pa će samim tim i vaš pametni uređaj ranije biti spreman za korišćenje i krizne situacije će biti svedene na minimum. 

Odgovara svim modelima mobilnih telefona i ostalih pametnih uređaja i dolazi u kompletu sa tri različita magnetna nastavka: Lightning (za Iphone), micro USB (za Android), USB-C (za Android uređaje novije generacije). Izuzetno je praktičan, dugotrajan i jednostavan za upotrebu.

kabl usb.jpg
Promo 

Potrebno je da odgovarajući nastavak ubacite u telefon (nastavak ne morate sklanjati, može trajno stajati u telefonu), i samo približite kabl. Za samo jedan trenutak kabl će se, zahvaljujući magnetu, povezati sa nastavkom i otpočeti punjenje Vašeg mobilnog telefona. Zahvaljujući ovom kablu, Vaš mobilni telefon će se duplo brže puniti nego sa običnim kablom, što je ujedno i ušteda vremena i energije. 

Magnetni usb kabl
Promo 

LED indikator koji je apliciran na kablu upaliće se i svetleti prilikom punjenja Vašeg mobilnog telefona. Ovaj LED indikator čini kabl vidljivim i u mraku. Metalni ulaz zajedno sa najlonski ojačanom žicom čine ovaj kabl izuzetno dugotrajnim i otpornim na zatezanje i savijanje. Visoko kvalitetna legura aluminijuma kojom je ovaj kabl obložen, čini ga gotovo neuništivim. Univerzalni nastavci čine vaš uređaj otpornim na prašinu što produžava njegov vek trajanja. U samom kablu se nalazi poseban pametni čip koji ovaj kabl čini potpuno bezbednim za bateriju Vašeg pametnog uređaja.

usb
Promo 

Ovaj fenomenalni magnetni USB kabl naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 1.190 rsd.

* Količine su ograničene, a dostupne boje kabla su crvena i zlatna.

Tekst: Promo