Koliko često osetite da vam u današnjem brzom načinu života, ponekad nedostaje malo nežnosti? Zar vam se ne čini da smo češće okruženi teškim i ružnim pričama i temama, koje nas opterećuju?

Zastanite na trenutak. I zamislite da je nežnost malo više prisutna.

Već je bolje, zar ne?

A najbolje od svega je što ne morate da zamišljate – jer se Milka potrudila da nežnost dobije svoju reč. Specijalna pakovanja Milka čokolade sa alpskim mlekom su tu da nas podsete koliko je nežnost važna i da nam pomognu da ulepšamo svakodnevicu sebi i svojim najdražima. Četiri različita pakovanja govore o 4 važne nežne teme, a jedna od njih je pomoć.

milka
Promo 

Dobri ljudi se u nevolji prepoznaju. Teške situacije neće preko noći postati lake, ali je važno da budemo tu za ljude koji nam znače. Da polako, korak po korak, kockicku po kockicu, puštamo da nežnost stvari učini boljim i lepšim. Mali znak pažnje je dovoljan da kaže „na mene možeš da se osloniš“. I nekada nisu potrebne reči. Samo nežnost i tišina koju povremeno prekida lomljenje omiljene čokolade.

milka cokolada
Promo 

Pomoć je važna.

Život je lep.

O tome koliko je pomoć značajna na putu ka uspehu, na našem inspirativnom podkastu govore influenseri – fotograf Dušan Petrović i Milica Novković, profesorka sporta i jedna od osnivačica modnog brenda KIWI.

Tekst: Promo