Da li je ljubav večnost ili samo čarobni trenutak kada osetite toplinu i povezanost sa drugim živim bićem? Da li ova osećanja mogu da nam pomognu kad stignu životne nevolje i kad je poruka drage osobe prava slamka spasa?

Ako i vi slično razmišljate o ljubavi i ako ste doživeli baš ovo o čemu pišemo, sigurno ćete poželeti da se uključite u nagradni konkurs Lepe&Srećne u saradnji sa poznatim brendom Milka, pod nazivom “Neka nežnost priča”.

Ovaj brend je upravo i izrastao na temeljima divne istinite priče o nežnosti i podvigu brižnog sina Filipa Sušarda, s početka prošlog veka. Tražeći čokoladu za svoju bolesnu majku, Filip je shvatio koliku nepravdu trpe oni koji ne mogu sebi da priušte skupocenu poslasticu. Poželeo je da proizvodi čokoladu dostupnu svima i tako je nastala Milka, raznih ukusa, formata i oblika.

milka 3.jpg
Shutterstock  

Najnovija, limitirana serija Milka pakovanja će vas dodatno oduševiti! Ona donosi četiri različite poruke podrške, ohrabrenja, prijateljstva i priznanja upakovane u originalan dizajn.

Svako od pakovanja priča svoju priču i šalje pozitivnu poruku – “Dream team”, “Smile, all is ok”, “Support you” i “Well done” a želja je da svi zajedno probudimo osećaj povezanosti, empatije i nežnosti među ljudima. Zar neće biti divno da u tome učestvujete i vi?

milka cokolada
Promo 

Pošaljite nam svoju priču o nežnosti, recite nam kako je vi pokazujete, kad vam je ona bila najpotrebnija ili kada ste je nekome pružili u pravom trenutku i najlepši tekstovi će biti nagrađeni. Svoje tekstove možete slati do 3. marta 2022. godine, na mejl adresu lepaisrecna@adriamedia.rs. Dobitnike nagrada očekuju slatki Milka paketi.

milka 2.jpg
Shutterstock  

Tekst: Lepa&Srećna