Kolumnistkinja Stella Karl Ćosić, profesionalni kouč, u novogodišnjem broju našeg magazina, tvrdi da ste u oba slučaja u pravu, i ako verujete i ako ne verujete. Jer, uverenja su mali skriveni navigatori koji nas, ako ih ne razotkrijemo, navode da radimo stvari tako da dokažemo kako su oni u pravu.

kolumna foto Nebojsa Babic.jpg
Nebojša Babić 

Popularna pevačica Jelena Tomašević za sve nas ima iskrenu i jednostavnu novogodišnju čestitku:

"Želim svima isto što i svojoj porodici: snažno zdravlje, lepo raspoloženje, napredak na svim poljima i da nam svima bude bolje.”

Iz mog ugla foto Milos Nadazdin.jpg
Miloš Nadaždin 

Glumac, pisac, reditelj i muzičar Branko Đurić Đuro priča o svojoj karijeri i novom filmu #Deset u pola#, komediji čija je poruka da ne treba odustati od pravih vrednosti u životu. 

"Radim, trudim se i ne odustajem. Živim od onoga što bih radio kao hobi, na tome sam zahvalan”, kaže Đuro.

intervju foto Nikola Andjic.jpg
Nikola Anđić 

Kada pokažete zahvalnost, iz vas izbija dobra energija, koja vam se zatim vraća u vidu divnih iskustava. Ovaj važan sastojak života otvoriće vrata vašeg srca, učiniće da osetite povezanost s drugim ljudima i istovremeno vam ispuniti život ljubavlju i radošću. Naučite kako da kročite u svoje zahvalno unutrašnje biće!

zdravlje zahvalnost shutterstock.jpg
Shutterstock  

U svojoj knjizi „Zahvalnost, način života” Lujza Hej kaže da treba biti zahvalan na svim lekcijama koje smo dobili. Ne treba bežati od njih jer su to dragocenosti koje su nam poklonjene.

A za sve vas jedan lep predlog: počnite da izražavate zahvalnost još danas! Čim se probudite, zapitajte se: Na čemu danas mogu biti zahvalna? Nabrojte bar deset životnih blagodeti pre nego što ustanete. Iznenadićete se koliko će vam dan početi lepše.

Izvor:Lepa&Srećna