Dom je oduvek pojam za utočište u kome pronalaze odmor i inspiraciju za nove izazove. Upravo zbog toga želimo da ga učinimo udobnijim, pri čemu želimo da zadržimo eleganciju i prefinjenost. Novi moderni trendovi donose sasvim drugačiju perspektivu udobnosti i prilagodljivosti po meri svakog pojedinca. Zahvaljujući njihovoj jedinstvenoj transformaciji, mogu biti podjednako korisni različitim potrebama ukućana.  

The Frame – Spoj umetnosti i tehnologije

Vaši zidovi su umetničko platno, a centralna figura savršeno dekorisanog zida koji ostavlja bez daha može biti i televizor. Samsung The Frame je fenomenalan primer kombinacije najinovativnije tehnologije u jednom uređaju, koji se, prateći modernu estetiku, savršeno uklapa u svaki enterijer. Kompanija Samsung je u saradnji sa svetskim poznatim muzejima Viktorija i Albert, Prado i Luvrom, kreirala umetničku biblioteku Art Store na ovom modelu televizora i učinila da njegovi korisnici, pored toga što imaju savršeno iskustvo u gledanju omiljenih video sadržaja, kada isključe televizor od svog doma mogu da naprave pravu umetničku galeriju i da uživaju u prikazu čuvenih dela. Pored biblioteke Art Store, The Frame televizor zahvaljujući posebnom načinu rada Ambient mode omogućava i prikaz personalizovanih fotografija kada je isključen. Cela porodica će uživati u ovom jedinstvenom uređaju i transformacijama koje se prilagođavaju vašim potrebama.

The Frame Samsung
Promo 

The Serif – Po meri vaših potreba

Samsung The Serif svojim inovativnim dizajnom se uklapa u bilo koji enterijer, a kako je dizajniran i sa prednje i sa zadnje strane, izgleda savršeno iz svakog ugla. Kada pričamo o njegovom pozicioniranju u prostoru, na raspolaganju je više varijanti. Uz The Serif televizor možemo da prostor učinimo većim i po želji izostavimo tv komodu, jer ovaj model dolazi sa odvojivim postoljem, pa sam za sebe ispunjava kompletnu estetsku i funkcionalnu ulogu. Uz ovo postolje, prostor se oslobađa dodatnog nameštaja, a sam uređaj ambijent obogaćuje svojom jedinstvenom prefinjenošću. Postolje pruža mogućnost da se premešta u prostoru.

The Serif Samsung
Promo 

Sero – Dobar pogled iz svakog ugla

Igranje igrica ili prebacivanje podataka sa telefona na veliki ekran više ne mora da bude na listi vaših želja. Sa Sero uređajem sve to možete pratiti na velikom TV ekranu. Ovaj televizor vam omogućuje da svaki sadržaj vidite iz najboljeg ugla opcijom okretanja čak i u uspravan položaj. Televizor koji se prilagođava vašem sadržaju, predstavlja vrhunsko rešenje za moderan prostor, bilo da je reč o vašem domu ili poslovnom prostoru. Sero će sadržaj, aplikacije i društvene mreže, prikazati u veličini optimalnoj za gledanje, pa možete uživati u njima na velikom ekranu.

Više informacija o lifestyle televizorima možete naći na sajtu https://www.samsung.com/rs/lifestyle-tvs/

Tekst: Promo