Bogatu i izdašnu jesen smo hteli posebno da pozdravimo ove godine i uz druženje sa Beograđanima proslavimo raskošne boje i izobilje koje nam ovo godišnje doba donosi. Zato je magazine Sensa organizovao 2. i 3. oktobra jesenju Piazzettu sreće i to na predivnoj Promenadi Belgrade Waterfront-a.

Ovo posebno okruženje je pružilo divnu dobrodošljicu svim našim prijateljima koji su nam omogućili da se i ove jeseni družimo sa našim sugrađanima. Kako bismo ponudili najbolje od najboljeg pomogli su nam Idea Organic, Garnier, FitPass i Belgade Waterfront.

Jesenja dekoracija je obogatila naš užitak i spretne ruke Cvećare Girasole su dodatno naglasile lepotu okruženja u kome smo se našli. Ove jeseni smo rešili da manje pričamo ali da mnogo radimo i zato smo imali pregršt kreativnih radionica i vežbaonica na kojima su avi posetioci Promenade mogli da se upoznaju sa našim brendom i vrednostima koje zastupamo.

Sensa piazzetta  (9)
Promo 

Naši prijatelji iz Garnier-a su predstavili sjajne proizvode iz linija Garnier Bio i Botanic Therapy. Sugrađani su mogli da se upoznaju sa prednostima upotrebe čvrstih šampona i da probaju nežne proizvode Bio Garnier linije.

Sensa piazzetta  (7)
Promo 

Naravno, Piazzetta ne bi bila mesto sreće da nismo imali i ukusnu hranu koju smo mogli da nađemo na štandu Idea Organic. Bogata ponuda i novi proizvodi koji zadovoljavaju i najzahtevnija nepca koja tragaju za zdravim zalogajem.

Pošto smo dali našim sugrađanima uvid u zdravu negu i zdravu hranu sledeće ne redu je bilo i razvijanje zdravog tela. U tome su nam pomogli naši prijatelji iz FitPass-a koji su nam organizovali i dva časa joge koje su održali Sonja Veljanovski i Branko Puzić iz studija Yoga House.

Malo smo disali, ispravljali kičmu i uz reku razbistrili misli. A sve aktivnosti koje smo organizovali su bile i bolje i lepše upravo zbog prekrasnog okruženja u kome smo bili. Promenada Belgrade Waterfront-a je je bila prava kuća na otvorenom za ovu našu proslavu
jeseni koja je bila još bolja i lepša upravo zbog predivne reke na kojoj se nalazi.

Posetioci su mogli da se upoznaju sa novom prirodnom kozmetikom koju smo sa zadovoljstvom predstavili na štandovima. Svoje mesto u redovnoj nezi mnogih posetilaca našli su proizvodi Klementina Aromakozmetike, Ivy Natural Cosmetics i Carna Botanical Cosmetics a za nove ukuse pobrinula su se zdrava biljna mleka, puteri i ovsene kaše Zdravko Food. Uživali smo u svakom zalogaju!

Sensa piazzetta  (9)
Promo 

Pravili smo i svoje parfemske blendove sa mirisnim uljima sa Vlastom Kokotović i tako su mnogi poneli i mirisnu uspomenu sa naše Piazzette.

Naučili smo i mnogo toga novog na radionici aromakozmetike koju je oba dana održala Ivana Milunović,
kreatorka Brenda Klementina aromakozmetika.

I naravno mnogo smo stvarali. U subotu su klinci mogli silno da se zabave na radionici tkanja na grani koju je za nas organizovala Sanvila Domić sa svojim Chvorom. Sa Ljiljanom Nestorović iz FraktalArt-a smo oslobađali kreativnost uz intuitivnu art terapiju i stvorili predivnu sliku na platnu. Istog dana smo se opet predivno zabavljali sa ekipom iz Art&Vina i slikali dok se Sunce već pozdravljalo sa nama.

U nedelju smo crtali fraktale sa Školom fraktala Iskon. Radionica koja je trebalo da traje sat vremena produžila se na ceo dan, jer ko je prišao iz radoznalosti ostao je da nacrta svoj fraktal.

Promo Ove jeseni smo rešili da siđemo na reku i kreiramo za Beograđane bogato jesenje izdanje Piazzette sreće.

U nedelju nam je Magdalena Perth pokazala u čemu leži naša sreća kroz vežbe kojima smo aktivirali naše meridijane. Na radionici Magneti sreće, saznali smo dosta novih stvari o energetskoj medicine i savko je otišao sa Piazzette sa još jednom veštinom.

Kao i na svakoj Piazzetti za dobar dan, visok nivo energije, vitalnost i radost se pobrinuo Tai Č i Či gong savez Srbije. Vežbanje ovih drevnih veština na ovoj predivnoj lokaciji je bilo posebno zadovoljstvo za sve učesnike.

Hvala svima koji su bili, učestvovali i kokreirali sa nama ovu jesenju Piazzettu sreće i radujemo vam se do
narednog druženja. A do tada se čitamo, kao i uvek!