Ko od nas nije bar jednom pomislio kako bi voleo da bude svoj gazda, da otvori mali biznis i uživa u poslu i njegovim rezultatima? Baš to je ostvario mladi par Anja i Strahinja koji nisu dozvolili da im na put stanu prepreke kao što su manjak novca ili neodlučnost. Za fantastičan tandem Whatifness  nije bilo dileme.

Jednostavno, odlučili su da napuste posao "od devet do pet" i krenuli na putovanje iz snova. Prvo je to bila avantura kroz Kambodžu u kojoj su prodavali čokoladne bananice, zatim obilazak Evrope u kombiju pa povratak u Srbiju gde su odlučili da "spuste sidro". Na ovaj fantastičan put otišli su sa samo 500 evra u džepu, a vratili se puni samopouzdanja, vere i sa jasnom vizijom.

To je bilo dovoljno da započnu biznis "Picerija", a svoj recept za uspeh nesebično otkrivaju. Prva odluka je bila da rade samo dostavu, pa su uštedeli ogroman novac jer im ne treba lokal.

Ono što su morali da nabave jeste profesionalna pizza peć, čija cena iznosi oko 1200 evra. Međutim, ova Beograđanka i mladi Valjevac su imali samo 600 evra kao početni kapital. Uz malo pretrage po Internetu, na sajtu sasomange.rs uspeli su da pronađu jeftinu varijantu za samo 220 evra  i time je učinjen prvi korak.
Za dostavu, bilo je neophodno pouzdano vozilo, motor koji se lako probija kroz gradsku gužvu pa su odabrali Tomos  u dobrom stanju koji su našli na istom sajtu. Uz malo cenjkanja, platili su ga 300 evra a primetili su i mnoge druge zanimljive ponude.

Ana i Strahinja su uspeli da pronađu na ovom oglasniku mnogo toga što im je potrebno za uspešan start projekta "Picerija": pravu lopatu za ubacivanje pizze u peć, sekač, klompe za pizza majstora, pa čak i Vrag - đavolski ljuti sos  sa reklamom koja svakoga oduševi: Ljuti sos koji ne boli, ali izuva koliko je dobar.

I na kraju, među oglasima su ugledali i ponudu za Termo torbe za dostavu pizze, pa je sve bilo spremno da ukusni italijanski specijaliteti krenu, na motoru, do gladnih mušterija.

Kad su sve sabrali, našem paru je bilo potrebno 590 evra da iz njihovog dvorišta počne isporuka ukusnih pizza. U čast omiljenom oglasniku gde su pronašli sve što im je potrebno, pizzeria je dobila ime "Sasomangiare".

Toliko prosto sve to zvuči? Zato što i jeste prosto! Za sve što vam je potrebno možete pronaći rešenje na oglasniku Sasomange . Bilo da je reč o novom automobilu, nekretnini ili uređenju doma, ponuda u više od 90 kategorija i podkategorija vas čeka OVDE

A ako želite da i vi nešto oglasite, ne zaboravite da je postavljanje oglasa - besplatno!