Sa novogodišnjim praznicima, na Superstar TV kanal stiže i nova humoristička serija „Drim tim“ inspirisana legendom o zvezdarskom Maradoni, odnosno čuvenom Ingetu sa Bulbuldera. Urnebesna priča, nastala u produkciji Telekoma Srbija i Zillion filma, prati sudbinu malog kluba iz Beograda u ambicioznom pohodu na vrh lestvice nacionalnog fudbala, a emitovaće se na Superstaru od 2. januara, svake subote i nedelje od 21 čas. 

„Telekom Srbija je za kratko vreme postao vodeći producent TV sadržaja u regionu i sinonim za proizvodnju najboljih domaćih serija različitih žanrova. ’Drim tim’ je priča puna humora, priča o velikim snovima i željama ’malog ’ čoveka i fudbalskog entuzijaste, globalna i bliska svakome. Samim tim, verujem da će, kao i naše ostale serije, i ’Drim tim’ brzo osvojiti publiku i svima doneti dobro raspoloženje tokom predstojećih praznika”, izjavio je Vladimir Lučić, generalni direktor kompanije Telekom Srbija.

serija drim tim
Promo 

Reditelj serije je Dejan Zečević, dok scenario potpisuje Miloš Radović. Čuveni srpski glumac i producent, Lazar Ristovski, tumači glavnog junaka - Iliju Iku Srdića, fudbalskog fanatika i oca jedanaest sinova. Nesrećan zbog neuspešne fudbalske karijere, ali zahvaljujući izuzetnoj energiji, Ika sa svojom porodicom formira fudbalski tim i potpuno neočekivano, na opšte iznenađenje svih, niže uspehe.

serija drim tim lazar ristovski
Promo 

„Bilo mi je veliko zadovoljstvo da igram komediju. Sama po sebi, komedija je mnogo veći izazov nego drama. Dramom su preplavljeni i sam život, a i mnogi televizijski kanali. Narodu je ipak potrebna komedija, kao osveženje. Drim tim je priča o veri, da jedan mali čovek i mali klub može da postane šampion. Ono što je karakteristično za našu seriju jeste obilje sjajnih likova i obilje odličnih glumaca. Ovu ulogu odigrao sam sa velikom radošću i siguran sam da će ’Drim tim’ oduševiti publiku i da će je vezati za TV ekrane“, izjavio je Lazar Ristovski, glumac i producent.

serija drim tim
Promo 

Likove ove neobične priče, pored Lazara Ristovskog, igraće brojni poznati glumci među kojima su i Tanja Šojić, Danica Ristovski, Milutin Mima Karadžić, Milan Kolak, Milica Tomašević, Teodora Ristovski, Jelisaveta Teodosić, Đorđe Stojković, Miodrag Radonjić, Jovo Maksić, Radovan Vujović, Aleksandar Filimonović, Bojana Stojković. U različitim epizodama pojavljuju se zanimljivi gostujući likovi, koji će zajedničkim snagama dočarati urnebesnu komediju o nadama, željama i idealima običnih, jednostavnih ljudi koji su ujedno i veliki ljubitelji fudbala.

serija drim tim
Promo 

Serija je snimana u Zvezdarskoj šumi gde je smešten i fudbalski klub „Bulbulderac“ za koji igraju Ikini sinovi. Tamo se nalazi mali teren, kućica u kojoj svi članovi kluba žive zajedno i oronula kafana od čijeg prihoda svi žive. 

Superstar TV kanal mogu pratiti korisnici mts TV-a, kablovskog operatora Supernova i satelitske televizije m:SAT TV, kao i korisnici u regionu preko m:tel-a CG i BiH i širom sveta preko GO4TV.