Upotreba auto kamera sve više dolazi do izražaja tokom godina. Postaje masovno korišćena od strane vozača kao osiguranje na putu i definitivno predstavlja gedžet koji morate imati u vašem automobilu. Veoma je korisna, jer snima i čuva materijal napravljen u toku vožnje.

Sigurno ste dosta puta pomislili da vam treba auto kamera, ali ste bili u dilemi koja bi bila najbolja, a da pritom bude i pristupačna, pa je nastupilo dvoumljenje, niste nalazili ono što ispunjava vaše kriterijume i došlo je do odlaganja kupovine. Ova auto kamera je sve što vam treba! Poseduje HD sočivo, 2.7 inch displej 16:9, detektor pokreta, night senzor za noćno snimanje, G senzor koji u slučaju sudara automatski memoriše snimak, snima zvuk (ima ugrađen mikrofon i zvučnik), podržava kartice do 32GB i automatski snima kada se auto upali, a njena akcijska cena je samo 1.999 rsd!

auto kamera i na nasem trzistu sigurnost na putu
Promo 

Sigurno ste iz prakse videli (moguće i doživeli) razne nepredviđene situacije u saobraćaju, pešaci izleću van pešačkog prelaza, neki su skloni i namernom bacanju na haubu kako bi vam izmamili novac. S obzirom na šok koji doživite u tom momentu, pristajete na sve na samo da “žrtva” ne pozove policiju. Kada se povratite i shvatite šta se dogodilo uglavnom je već kasno i ostali ste praznih džepova i oštećenih kola. Sprečite takav scenario uz pomoć auto kamere! Događaj je snimljen, tako da pešak (ili biciklista, drugi vozač, bilo koji učesnik saobraćaja) ne može da vam nametne krivicu, čak suprotno – držite stvari pod kontrolom,  imate snimak i potpuno ste osigurani.

auto kamera i na nasem trzistu sigurnost na putu
Promo 

Iskoristite ovo neverovatno sniženje i za samo 1.999 rsd kupite sebi mir na putu. Porudžbinu možete izvršiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Tekst: Promo