Ekskluzivni proizvodi koje će vaše lice voleti stigli su na police dm drogerija pre godinu dana i sa sobom doneli trag prirode najrazličitijih krajeva Srbije. Pored toga što ćete sebi i svom licu pružiti kvalitetnu negu baziranu na specifičnim prirodnim sastojcima, kupovinom ovih proizvoda koji su dostupni i po pristupačnim cenama, direktno podržavate domaće proizvođače.

Svi ovi proizvodi razvijani su u okviru inovativnog projekta dm Inkubator koji je kompanija pokrenula sa ciljem da pruži podršku domaćoj privredi. Nakon završetka početne faze lansirano je 57 domaćih proizvoda, ali tu nije bio kraj projekta, budući da je u poslednjih 9 meseci plasirano još 15 novih. Kupci su na ovaj način dobili priliku da uživaju u čak 72 proizvoda vrhunskog kvaliteta koji nastaju u srcu naše zemlje. Predstavljamo vam neke od njih.

Iz srca Srbije: Inovativne formule za negu i lepotu koje morate da testirate ove jeseni
Promo 

Rešenja uz koja ćete zaboraviti na podočnjake i bore?

Logično, odgovor na ovo pitanje jeste kofein. Međutim, nadutost i tamni kolutovi na licu nestaju zahvaljujući onom koji se nalazi u Zoya serumu za predeo oko očiju, dok hijaluronska kiselina sprečava nastanak novih bora. Naime, zahvaljujući projektu dm Inkubator, prirodna kozmetika u dm drogerijama obogaćena je Zoya preparatima koji će uneti revoluciju u vašu svakodnevnu negu. Kako? Ovi preparati crpe moć iz specifičnih sastojaka poput vitamina C, kozjeg mleka i aloje, zahvaljujući kojima će vaša koža biti čistija, svežija i čvršća. Ukoliko tragate za proizvodima proverenog kvaliteta i odgovarajuće recepture, pod okriljem ovog brenda pronaći ćete svog favorita za temeljnu negu lica.

Iz srca Srbije: Inovativne formule za negu i lepotu koje morate da testirate ove jeseni
Promo 

Zeleni kavijar i mahovina – novi koncept za očuvanu kožu lica

Biotehnološki proizvedena mahovina predstavlja potpuno novi koncept protiv starenja kože, dok  „zeleni  kavijar“ iz morskih algi značajno povećava hidrataciju kože i čini  je svežijom i elastičnijom. Međutim, to nije sve! Ovom nizu sastojaka dodajemo organsku celularnu vodu jabuke koja regeneriše ćelije, zatim ekstrakte zelenog čaja, krastavca i hamamelisa koji smanjuju zapaljenja, stres i crvenilo. I za kraj, tu je ekstrakt japanske trešnje koji hidrira i revitalizuje kožu čineći je baršunastom i glatkom. Sve ove jedinstvene sastojke pronaći ćete u preparatima za negu lica vrhunskog brenda Biona koji nudi efikasna rešenja prilagođena različitim tipovima kože.

Rumenila kakva niste videli do sada

Da li ste čuli za rumenila u tubi? Još bolje pitanje, da li ste čuli za rumenila koja dolaze iz srca naše zemlje, a u sebi sadrže neke od najzdravijih vrsta voća? Ukoliko niste, vreme je da upoznate Coquette, domaći brend svetskog kvaliteta. Coquette Apricot Lightsadrži prirodno ulje koštice kajsije koje se, zahvaljujući kompleksu esencijalnih vitamina, pokazalo korisnim kod suve kože. Za svežu pink nijansu zaduženo je ulje koštice maline u Coquette Raspberry Smoothrumenilu koje kožu štiti i od štetnog UV zračenja, dok Coquette Blackberry Rich pruža licu anti-age efekat.

Osetljive desni odlaze u istoriju uz Olydrop

Kada se spoje prirodni sastojci matičnjak, nana, neven, bela imela, zečji trn i drugi nastaje još jedan inovativni proizvod dm Inkubatora - Olydropulje za masažu desni. Negovanje bolnih i osetljivih desni i oralne infekcije uz ovo rešenje, koje deluje i antibakterijski i smanjuje upalu, više neće biti problem.

U okviru dm Inkubatora, u segmentu nege i lepote razvijeni su i drugi specifični proizvodi poput My way natural čvrstih losiona za telo, Hvala kozmetike, Multiactivčudesne marmelade za predeo oko očiju, Call me Frank preparata za muškarce i brojnih drugih proizvoda svetskog kvaliteta koji dolaze u inovativnim pakovanjima.

Deo ovog jedinstvenog asortimana biće na sniženju do 30 odsto u periodu od 16. do 30. septembra, kada će kupci imati priliku da pronađu svoje ekskluzivne favorite po još pristupačnijim cenama.

Tekst: PROMO