Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vesti

NE NERVIRAJTE SE ZBOG PRAZNE BATERIJE NA MOBILNOM TELEFONU: magnetni usb kabl za sve modele će vas spasiti muka

Izvor: Profimedia

Pametni telefoni, tableti i ostali smart uređaji su postali deo naše svakodnevnice. Sve više su nam potrebni i za posao, ne samo za lično korišćenje. Ako ih puno koristimo i baterija se brzo prazni. Kako nas ovaj problem ne bi omeo u poslu, uvek nam treba punjač i usb kabl koji će veoma brzo napuniti bateriju kako bismo mogli da nastavimo sa dnevnim obavezama. U današnje vreme možemo da ih povežemo bilo gde, a mi vam predstavljamo fantastičan usb kabl od kog se nećete odvajati.

Ovaj univerzalni magnetni usb kabl ćete obožavati! Odgovara svim modelima mobilnih telefona i ostalih pametnih uređaja, izuzetno je praktičan, dugotrajan i jednostavan za upotrebu.

Izvor: Foto: Profimedia / Promo

Sve što je potrebno jeste da odgovarajući nastavak ubacite u telefon (nastavak ne morate sklanjati, može trajno stajati u telefonu) i samo približiti kabl. Za samo jedan trenutak kabl će se zahvaljujući magnetu povezati sa nastavkom i otpočeti punjenje vašeg mobilnog telefona. Zahvaljujući ovom kablu, vaš mobilni telefon će se duplo brže puniti nego sa običnim kablom, što je ujedno i ušteda vremena i energije.

Izvor: Promo

LED indikator koji je apliciran na kablu upaliće se i svetleti prilikom punjenja vašeg mobilnog telefona. Ovaj LED indikator čini kabl vidljivim i u mraku.

Metalni ulaz zajedno sa najlonski ojačanom žicom čine ovaj kabl izuzetno dugotrajnim i otpornim na zatezanje i savijanje. Visoko kvalitetna legura aluminijuma kojom je ovaj kabl obložen, čini ga gotovo neuništivim. Univerzalni nastavci čine vaš uređaj otpornim na prašinu što produžava njegov vek trajanja. U samom kablu se nalazi poseban pametni čip koji ovaj kabl čini potpuno bezbednim za bateriju vašeg pametnog uređaja.

Izvor: Promo

Kabl dolazi u kompletu sa tri različita magnetna nastavka: Lightning (za Iphone), micro USB (za Android), USB-C (za Android uređaje novije generacije), a možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17h, po ceni od samo 1.190 rsd.

* Celokupnu ponudu proizvoda možete pogledati OVDE.

 Tekst: PROMO

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...