Rođendanski broj magazina Lepa & Srećna posvetili smo jakim ženama, koje su se hrabro suočile sa preprekama i uhvatile u koštac sa izazovima.  Inspirisale su nas širom sveta poznate dame - supruga bivšeg predsednika SAD-a Mišel Obama, glumica Helen Miren, voditeljka i jedna od najuspešnijih preduzetnica Opra Vinfri, ali i domaće ličnosti - operska diva Snežana Savičić Sekulić i mama iz SOS dečjeg sela Biljana Momčilović.

Jelena Bačić Alimpić pričala nam je o novoj knjizi, bremenu popularnosti i motivaciji, a glumica  Ana Franić o povratku u Beograd, o seriji Močvara, odgajanju sinova i pomeranju svojih granica.

Koliko još uvek ne znamo o korona virusu, o izazovima i borbi za svakog pacijenta,  otkrila nam je doc. dr Marija Zdravković, direktorka KBC Bežanijska kosa. Suočena sa opakim virusom na prvoj liniji odbrane, čak dva puta je i sama preležala koronu, kao i svi članovi njene porodice. Pročitajte i zašto virus češće napada gojazne i koliko su njihove šanse za izlečenje manje.

U vreme epidemije, mnogi su se prvi put suočili sa anksioznošću i depresijom. Pomoć mogu potražiti ne samo u ordinaciji, već i putem online terapija, što smo za vas istraživali. Nov način komunikacije sa psihologom, iz udobnosti svog doma, može nas osloboditi nelagodnosti i stida.

Nova sezona donosi i nove trendove u modi i uređenju stana. Predstavljamo vam novitete sa modnih pista u vidu modernih haljina i aksesoara. U oblasti enterijera, dominiraju nove nijanse boja, a tu su i praktična rešenja za oplemenjivanje životnog prostora.

Kada nemate mnogo vremena za spremanje obroka, dobro će vam doći brzi i laki recepti koje je s nama podelila autorka bloga „Kuhinja zaposlene žene“.

LEPA&SREĆNA SLAVI PETI ROĐENDAN: evo šta vas očekuje u redizajniranom broju
Promo