Uskoro počinje nova studentska školska godina, tokom koje će se predavanja pretežno odvijati online, dok će se praktična nastava održavati u manjim grupama na fakultetima. U ovim novim okolnostima savremena tehnologija je postala svakodnevni saveznik studenata, jedina nedoumica je koji uređaj odabrati koji će istovremeno zadovoljiti sve potrebe. Tableti se sve više pozicioniraju kao omiljeni  uređaji pri izboru jer pružaju niz mogućnosti za studente najrazličitijih usmerenja.

Studentima prirodnih nauka ekran tableta može da bude odlična zamena za svesku, jer je većih dimenzija i mogu da vežbaju zadatke i ispisuju kompleksne formule bez ograničenja, a kada im se desi da pogreše, ispravke su na samo nekoliko pokreta. Sve beleške se čuvaju u bazi na jednom mestu i nije potrebno nositi više materijala sa sobom, zbog čega je ovo rešenje izuzetno praktično za rad.

Mladi fotografi i studenti digitalnih umetnosti svakodnevno koriste multimedijalne tehnologije kako bi uređivali svoje radove i kreirali dela koja pokazuju svu njihovu kreativnost i talenat, za šta će im lako prenosiv, kompaktan uređaj moćnih kapaciteta biti od velike koristi.

Budući dizajneri, bilo da je njihova strast grafički dizajn ili kreiranje modernih komada odeće, uz pomoć tableta mogu da oslobode svoju kreativnost i da eksperimentišu sa brojnim opcijama i grafičkim alatima. Na novim generacijama tableta poput Samsung Galaxy S7 i S7+ svi najbitniji programi za dizajn funkcionišu besprekorno.

Tablet uređaji za sve studentske potrebe
Promo 

Za studente arhitekture kvalitetan tablet znači neograničene mogućnosti pri pravljenju najkompleksnijih nacrta i projekata, a unapređena S Pen olovka na Tab S7+ donosi vrhunsku preciznost pri crtanju, što je posebno zgodno u situacijama kada je svaki milimetar bitan.

Akademci koji uče neku od društvenih nauka poput psihologije, sociologije ili komunikologije često pišu seminarske radove i spremaju prezentacije na različite teme. Za njih je tablet praktična zamena za kompjuter, na kojoj mogu da čitaju, analiziraju i pišu svoje naučne radove, gde žele i kako im odgovara.

Filolozi imaju jako puno gradiva, a dobar tablet sa displejem koji ne zamara oči korisnika znači da i višesatno čitanje može biti prijatno, dok će usput izbeći i nepotrebno štampanje velike količine skripti.

Za studente montaže i video produkcije multitasking je konstanta. Korišćenje različitih programa i aplikacija kako bi dobili finalni rezultat koji su zamislili u glavi postaje još lakše uz tablet uređaj koji izlazi u susret svim njihovim potrebama.

Danas, studenti na raspolaganju mogu da imaju uređaj koji se uklapa u njihove akademske potrebe, ali i da im značajno pomogne da budu efikasniji i produktivniji u svemu što rade. Samsung Galaxy S7+ dolazi sa specifikacijama i mogućnostima koje sa lakoćom podržavaju rad čak i najzahtevnijih korisnika, bilo da pišu tekst, crtaju pomoću S Pen olovke ili rade u nekom od programa za uređivanje video sadržaja. Uz sjajne mogućnosti konektivnosti, ovaj tablet se jednostavno povezuje sa drugim uređajima, a pristup ogromnom izboru aplikacija putem Google Play Store osiguraće da korisnici uvek mogu da nađu ono što im treba da bi realizovali svoje studentske projekte i zadatke.

Tablet uređaji za sve studentske potrebe
Promo 

 Tekst: Promo