Osnovni aparat koji predstavlja čoveka svakodnevnice jeste mobilni telefon. Pored svoje osnovne funkcije, on korisnicima pruža razne mogućnosti i korišćenje svakojakih sistema i aplikacija na kojima provodimo dosta vremena i baš u momentu kada nam je najpotrebniji, dešava se ono „najgore“ – baterija je skoro na izmaku.

Upravo iz tog razloga, magnetni usb kabl ćete obožavati. Odgovara svim modelima mobilnih telefona i ostalih pametnih uređaja, izuzetno je praktičan, dugotrajan i jednostavan za upotrebu.

Sve što je potrebno jeste da odgovarajući nastavak ubacite u telefon (nastavak ne morate sklanjati, može trajno stajati u telefonu), i samo približiti kabl. Za samo jedan trenutak kabl će se zahvaljujući magnetu povezati sa nastavkom i otpočeti punjenje vašeg mobilnog telefona. Zahvaljujući ovom kablu, vaš mobilni telefon će se duplo brže puniti nego sa običnim kablom, što je ujedno i ušteda vremena i energije.

LED indikator koji je apliciran na kablu upaliće se i svetleti prilikom punjenja vašeg mobilnog telefona. Ovaj LED indikator čini kabl vidljivim i u mraku.

Metalni ulaz zajedno sa najlonski ojačanom žicom čine ovaj kabl izuzetno dugotrajnim i otpornim na zatezanje i savijanje. Visoko kvalitetna legura aluminijuma kojom je ovaj kabl obložen, čini ga gotovo neuništivim. Univerzalni nastavci čine vaš uređaj otpornim na prašinu što produžava njegov vek trajanja. U samom kablu se nalazi poseban pametni čip koji ovaj kabl čini potpuno bezbednim za bateriju vašeg pametnog uređaja.

Kabl dolazi u kompletu sa tri različita magnetna nastavka: Lightning (za Iphone), micro USB (za Android), USB-C (za Android uređaje novije generacije), a možete ga poručiti OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 ili 011/442 0501 svakog radnog dana po ceni od samo 1.390 rsd.

* Dostava je besplatna.

Tekst: PROMO