Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vesti

"MR. KITCHEN" PRELAZI NA TV DOKTOR

Autor glisicjasmina
Autor glisicjasmina

Kulinarski šou poznatog glumca Slobodana Stefanovića gledaćete na televiziji dobrog zdravlja.

Izvor: Foto: Zorana Đorđević

Beograd, 22. maj 2020. godine – Autor i voditelj popularne kulinarske emisije „Mr.Kitchen“ Slobodan Stefanović novi je član tima TV Doktor, gde će voditi emisiju „Gastro Maestro“.

Poznati glumac i prvak Pozorišta na Terazijama u Beogradu osvojio je svet kulinarstva, najpre na Instagram nalogu „Gastro Glumac“ zahvaljujući svojim zanimljivim savetima i receptima. Nedugo zatim, Stefanović je osvojio i televizijsku publiku emisijom „Mr.Kitchen“, u kojoj priprema jela zajedno sa poznatim ličnostima i deli svoje kulinarske tajne.

„Presrećan sam što se nalazim u sjajnom timu kompanije 'Minacord Media' i najbolje televizije na našim prostorima koja se bavi zdravljem. Kuvanje smatram drugim načinom da izrazim svoju kreativnost i ubeđen sam da je TV Doktor pravi partner na tom putu. Uzbuđen sam što moja emisija dobija nov format i novi dom, televiziju koja je u potpunosti posvećena zdravlju,“ naveo je Stefanović.

On se pridružuje timu kojim sa pozicije glavnog i odgovornog urednika rukovodi Drago Jovanović.

„Kada smo postavljali televiziju, glavne smernice kojima smo se vodili bile su da nema kompromisa kada je u pitanju kvalitet programa i da gledaocima ponudimo sadržaj koji zaista pravi razliku. Zato je saradnja sa Slobodanom potpuno prirodna, jer je TV Doktor idealno mesto za njegovu emisiju, u drugačijem i dinamičnijem formatu i pod nazivom ’Gastro Maestro’. Radujemo se ovom projektu, počinjemo sa snimanjem epizoda i uvereni smo da će gledaoci uživati,“ rekao je Jovanović.

Emisiju „Gastro Maestro“ gledaćete uskoro na TV Doktor, koja je dostupna gledaocima u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini. Korisnici u Srbiji TV Doktor mogu pratiti na platformama operatera Telekom Srbija – mts TV (pozicija 119), Supernova (pozicija 23) i Orion Telekom (pozicija 14).

Izvor: Foto: Zorana Đorđević

Najbolje iz rubrike

Inicijalizacija u toku...