Najlepša novogodišnja jelka okićena prelepim crvenim lampionima, velika crvena fotelja i Deda Mraz, šarene lampice, dobra muzika i hrana – sve ovo i još mnogo više nam je doneo najbolji praznični festival u Beogradu - Coca-Cola x New Year’s District.

Svakim danom sve više nasmejanih i radosnih lica krasi Park vojvode Vuka koji je postao centar dobre atmosfere i sjajne zabave. Gosti i posetioci festivala imali su priliku da uživaju u nastupima poznatih DJ-eva sa naše scene i budu deo jedinstvenih i potpuno drugačijih izvođenja popularnih bendova. Vikendom su najmlađi putovali u svet magije i iluzije zajedno sa klovnom Balondžijom i mađioničarem Strahinjom, a Beogradska filharmonija i Ivan Tasovac potrudili su se da na kreativan način upoznaju klince sa klasičnom muzikom i lepotom koja iz nje dolazi.

U okviru festivala Coca-Cola x New Year's District redakcije magazina odlučile su da za sve posetioce prirede zanimljive i kreativne aktivacije, a neke od njih trajaće sve do 8. januara. Tako je 29. decembra najpoznatiji modni magazine ELLE organizovao originalnu akciju “Fashion Exchange” gde su posetioci doneli svoju staru garderobu, a poznati stručnjaci iz sveta mode uz pomoć nekoliko trikova dali su joj potpuno novi izgled. Osim sjajne zabave i druženja, ova aktivacija podsetila nas je koliko je važno da čuvamo našu planetu i kako sve možemo da razvijamo ekološku svest u zajednici u kojoj živimo.

Foto: Aleksandar Ljubičić

Za sutrašnju ludu žurku očekuje vas fenomenalan muzički program, a za veliki doček pripremamo se već od 17 časova na “matine” žurki gde će muziku puštati sjajni dvojac DJ Iron & Oysha. Strastven i posvećen u svojoj neprekidnoj potrazi za najlepšim zvucima “soul”, “funk”, “dub”, “hip hop” i mnogo drugih žanrova, DJ Iron više od 15 godina nastupa na različitim lokacijama. Svoju veliku muzičku strast i dobar ritam podeliće sa vama na "matine" žurki zajedno sa DJ Oyshom koji je jedan od najcenjenijih DJ-eva u beogradskim klubovima, a njegov savršen spoj energije i kvalitetnog miksa uvešće vas na pravi način u novu godinu!

Foto: Promo

Foto: Promo

Od 21 do 23 časa zabavu će praviti popularan Gitarinet Groove System čija se lista pesama sastoji od neverovatnog spoja svih urbanih žanrova na jednom mestu. Sa njima je đuskanje zagaratovano, a pozitivna energija koja se širi uz ovaj bend poznata je u svim krugovima beogradskog muzičkog sveta.

Foto: Promo

Odbrojavanje do ulaska u 2020. godinu dočekajte nasmejani uz SevdahBaby & Ivanu koji će nas uz svoje stare i nove hitove pokrenuti na podijumu za igru i učiniti doček 2020. nezaboravnim! Jedinstvena melodija i autentičan zvuk ovog fenomenalnog sastava pomera sve muzičke granice i dovodi atmosferu do usijanja.

Kao i svih prethodnih festivalskih dana, i u novogodišnjoj noći svi posetioci moći će da uživaju u neodoljivim slatkim i slanim poslasticama, kao i primamljivim napicima koje su naši restorani pripremili za vas. Najbolju i najukusniju ponudu na Coca-Cola x New Years’s District donose restoran Lorenzo & Kakalamba, Burger House, vinarija Vinore, slatkiši Sapore i topli i hladni Fuzetea čajevi.

Partneri New Year’s Districta su Coca-Cola, Opel, Turistička organizacija Srbije, Superstar TV i Orbit.

Foto: PROMO