U prelepom ambijentu restorana Sakura 17. oktobra 2019. godine održan je prvi Cosmopolitan Influencer Awardspowered by Avon, gde su nakon pet meseci takmičenja proglašeni pobednici u svim kategorijama. Dragana Kosjerina vodila je prisutne kroz dinamičan program, a prisutne je pozdravila v. d. glavne i odgovorne urednice magazina Cosmopolitan Teodora Bogdanović

Na samom početku svečanosti kompanija Opel dodelila je nagradu u kategoriji Fashion, a priznanje je dobila Jovana Sretenović. Zanimljivo je da je ona, vlasnica Instagram profila @bonjourjr, ponela laskavu titulu Best of the best i krasiće naslovnu stranu decembarskog Cosmopolitana. 

Cosmo Influencer Award u kategoriji Beauty otišao je u ruke Jelene Nikolić, kojoj je nagradu u ime kompanije Avon dodelila Vesna Cvetković, direktor prodaje za Srbiju i Crnu Goru.

Pravo iz Milana na događaj je došla Marija Kršikapa, a nagradu za Lifestyle Influencera dodelila joj je VODAVODA

Cosmo Influencer Award u kategoriji Food osvojila je Mila Vujisić kojoj je nagradu dodelila Desanka Landauer, direktorka marketinga u kompaniji McDonalds u Srbiji.

Cosmo Influencer Award u kategoriji Travel pripala je Katarini Batuti koja je prisutne pozdravila posredstvom video-linka, s obzirom na to da je u trenutku dodele boravila u Japanu. 

Cosmo Influencer Award u kategoriji Insta man dobio je Stefan Momčilović, dok je nagradu Influencer Star, o kojoj je odlučivao žiri u sastavu Marija Žeželj, Dušan Petrović, Tijana Žunić, Teodora Bogdanović i Ena Jović, osvojila Dženi Martin. 

Interesantan ambijent restorana Sakura oplemenile su dekoracijom devojke koje stoje iza Studija Mušmula

Posle oficijelnog dela programa prisutni su uživali u specijalitetima poznatog restorana i uz muziku koju je puštala DJ Aleksandra Dudende. Na kraju svi gosti su na poklon dobili čokoladice Adore koje su bile pravi slatki završetak divne večeri.

LepaiSrecna Prvi Cosmopolitan Influencer Awards powered by Avon imao je veliko finale u restoranu Sakura kada su proglašeni pobednici u svih sedam kategorija, ali i objavljeno ko je Best of the best.