U modernom svetu, urbani način života sa sobom nosi previše dramatičnih situacija. Takav životni tempo treba ostaviti pred vratima stana. Dom je mesto za odmor, bez stresa i nepotrebne drame. Kućne obaveze nisu nešto čemu se radujemo, pa vreme koje utrošimo na njih treba svesti na minimum. Slobodno vreme je vreme za uživanje, a Gorenje je još jednom idealan saveznik u postizanju jednostavnog života – ovoga puta svojom novom Simplicity kolekcijom kućnih aparata.

Kada napokon dođete kući i zatvorite vrata napornom radnom danu, relaksirajte se uz spremanje omiljene hrane, čija priprema više neće biti komplikovana. Bez obzira da li se opredelite za lagano jelo ili gurmanski specijalitet, brojne inovativne i automatizovane opcije Simplicity aparata - ugradne ploče i rerne, frižidera i kuhinjskog aspiratora, prilagodiće se vašem izboru i obezbediti njegovu jednostavnu pripremu. Funkcija AutoDetect omogućiće pozicioniranje posuda na ploči i aktiviraće odgovarajuću zonu za kuvanje, dok Simplicity rerna čuva podešavanje temperature za svaki program i predložiće poslednje ili najčešće korišćeno podešavanje. Dok kuvate, „pametni“ kuhinjski aspirator će prepoznati vaše pokrete i sam se uključiti kada priđete ploči i isključiti se kada jelo bude spremljeno.

Mnogobrojne funkcije aparata iz Simplicity kolekcije osmišljene su prvenstveno sa ciljem da se u potpunosti prilagode vašem stilu kuvanja, ali i životnim navikama, sa što manje dramaturgije. Manje dugmića i manje kliktanja znači manje vremena utrošeno na kućne obaveze, a više na uživanje u slobodnom ostatku dana uz omiljenu hranu. Zbog toga su tu i opcije na frižideru, poput AdaptTech i IonAir, koje će vas poštedeti svakodnevnog odlaska u kupovinu namirnica, jer vašu hranu čuvaju svežom bez obzira koliko često otvarate vrata. Napredna senzorska tehnologija omogućila je i opciju samočišćenja kućnih aparata, a time i optimizaciju potrošnje i vode i energije.

Pored pametno osmišljenih funkcija aparata izuzetno se vodilo računa i o estetici. Dizajnerski tim Gorenja pošao je od ideje da filozofiju Life Simplified, pokrenutu još 2009. godine, potpuno preobrazi u kolekciji Gorenje Simplicity tako što će joj istaći i naprednu tehnologiju i minimalistički dizajn. Kada pogledate novu liniju Gorenje Simplicity odmah je jasno da su to aparati lepog, elegantnog dizajna, sa čistim, perfektnim linijama. Ono što je još vidljivo na prvi pogled jeste da su rađeni su isključivo u crnoj i beloj boji, baš kao i da se idealno mogu uklopiti u svaki enterijer, moderan ili tradicionalan.

U prevodu, ne morate voditi kućne debate o tome da li ćete kupiti nešto što je kvalietno ili ćete prednost dati estetici. Ovom kolekcijom, Gorenje pokazuje da su kvalitet i estetika jednako važne, a napredna tehnologija, upakovana u elegantni dizajn Simplicity kućnih aparata u potpunosti odgovara svom imenu – jednostavnost.

Tekst: Promo