U društvu Nataše Pavlović, naše poznate voditeljke, prošle nedelje je predstavljen novi proizvod kompanije Marbo - Chipsy Oven Baked pečen u rerni sa 50% manje masti u odnosu na ostale pržene u ulju.

Na događaju bilo je reči o ishrani i životnom stilu, nalaženju vremena za sebe, spremanju hrane za prijatelje, kao i balansiranju između privatnog i poslovnog života.

Svoje mišljenje o ovim i sličnim temama sa publikom su podelili Ivana Radovanović i Ana Perišić, autorke YouTube kanala i portala „Mogu ja to sama“, glumac Slaven Došlo i Bojana Kostić, autorka bloga Taste of Fashion.

„Naravno, kada smo mladi, ne razmišljamo mnogo, ali i jednom trenutku sam shvatila da više nemam 20 ili 25 godina, da mi metabolizam nije isti i da jednostavno moram da počnem da vodim više računa o ishrani“ – podelila je svoje iskustvo Bojana, a na to se nadovezao Slaven rekavši da se to ne znači da treba preći na previše strog režim.

Ne treba bilo čega u potpunosti da se odričemo, samo je potrebno biti umeren i pametno se hraniti“ – zaključio je popularni glumac.

Posetioci i učesnici događaja imali su priliku da među prvima probaju prvi pečeni Chipsy, hrskavu grickalicu u tri različita ukusa za potpuno uživanje.

„Ono što mene čini srećnom jeste da grickam i da čitam, i ovo je savršena grickalica za to“ – rekla je Ivana i dodala da joj se najviše dopao ukus paprike, sa čime se složio i Slaven. Anin favorit je jogurt i začinsko bilje, zato što je, kako kaže, podseća na tzatziki.

Bojana nije mogla da izdvoji favorita, a Nataša nam je otkrila da je klasika po njenom ukusu, odnosno da joj je najbolji slani Chipsy Oven Baked.

Sada i vi možete probati Chipsy Oven Baked, koji vas čeka u Maxi, Tempo i Shop&Go prodajnim objekatima širom zemlje.

Tekst: PROMO