Cosmo summer partyjem na beogradskom splavu Lasta najuticajniji ženski magazin Cosmopolitan proslavio je 15 godina postojanja u Srbiji i predstavio redizajniran izgled koji odiše urbanim vajbom i sasvim novom energijom. Žurka povodom proslave okupila je mnoge poznate influensere, ličnosti iz sveta mode, muzike, filma, kao i verne čitaoce. Bili su Dragana Mićalović, Luka Raco, Nina Radojičić, MC Sajsi, Anastasija Đurić, Jovana Sretenović, Danijela Dimitrovska, Kristina Jovanović, Ivana Adžić i mnogi drugi.

Za sjajnu atmosferu bio je zadužen G Light Spritz u čijem su tropskom ukusu uživali svi gosti, baš kao i u VODAVODI koja je bila prava pomoć za osveženje tokom vrele letnje noći.

Naš poznati fotograf Miloš Nadaždin ekskluzivno je fotografisao editorijal tokom partyja sa uspešnom manekenkom Barbarom Tatalović koja je samo za Cosmo izjavila da podržava Fun Fearless Female koncept žurke i želi puno uspeha drugačijem izdanju magazina.

Postavljen je i kutak za šminkanje Akademije Purity pa su sve zainteresovane gošće mogle da se našminkaju na licu mesta, zasijaju novim sjajem i svojim izgledom upotpune rođendansko slavlje.

Za muziku je bio zadužen bend Lezz go koji je zajedno sa Leom Davogić uz zvuke R’n’B-ja atmosferu doveo do usijanja. Kompanija Sarantis pripremila je zanimljive poklone, kao i Olimpijski centar Jahorina koji je podelio vaučere za letnje sadržaje.

LepaiSrecna COSMO SUMMER PARTY: magazin Cosmopolitan predstavio novi izgled